Digidexo.com

IsTurkey Bacon sunt?

IsTurkey Bacon sunt?


Handel vanlig bacon for kalkun bacon garanterer ikke at du gjør måltidet sunnere, ifølge "Cooking Light." Som med vanlig svinekjøtt bacon, kan kalkun bacon variere ganske mye i mengden av kalorier, fett og natrium den inneholder, med noen versjoner har like mye fett som og enda mer natrium enn vanlig bacon. Lese etikettene vil hjelpe deg å velge den mest næringsrike valg, men husk at kalkun bacon er en bearbeidet kjøtt for sporadisk forbruk bare.

Sjekk Kalorier

En bit av kalkun bacon kan veie alt fra 1/3 unse til en unse, og hver unse av kalkun bacon kan gi alt 30-70 kalorier, avhengig av merke. Regelmessig svinekjøtt bacon har ca 35 kalorier per 1/2-unse skive, selv om noen kutt av bacon er veldig fet og inneholder mer kalorier per unse. Andre, slik som senter-kutt bacon, pleier å være slankere og inneholder færre kalorier per unse. Se etter kalkun bacon med færrest kalorier per unse for å minimere risikoen for vektøkning.

Se på fettinnholdet

De sunneste typene kalkun bacon inneholder ingen mettet fett, men noen merker har opp til 2 gram per unse. Velge merke lavest totalt og mettet fett fordi for mye fett øker risikoen for vektøkning, og for mye mettet fett kan øke sjansene for å utvikle høyt kolesterol og hjertesykdom.

Sammenlign natrium innhold

En av de viktigste ulempene til mange typer kalkun bacon er høyt natrium innhold - noen ganger mer enn vanlig bacon. En unse av vanlig bacon har ca 130 milligram natrium og natriuminnholdet av den samme mengde av kalkun bacon i området fra 180 til 360 milligram. Får for mye natrium i kosten, noe som ofte er tilfelle for folk som bor i USA, kan øke risikoen for høyt blodtrykk og hjertesykdom.

Sjekk for Nitrater

Les etiketten og se etter uherdet bacon, eller en bacon uten tilsatt natrium nitrat eller nitritt. Disse stoffene er ofte brukt for å kurere og bevare bacon, men de kan øke kreftrisiko. Den uherdede bacon inneholder fremdeles noen nitrater, men i form av naturlig forekommende nitrater, slik som de fra selleri pulver, som ikke er blitt forbundet med kreft, i henhold til registrert ernæringsekspert Tanya Zuckerbrot.