Digidexo.com

Medisinsk behandling for Flash Burns

Eksponering for ultrafiolett lys kan utløse en flash brenne, noe som fører til betennelse av hornhinnen. Det er en vanlig skade hos dem som bruker sveisepistol, men kan forekomme fra noen kilde for UV-lys som vanlige sol og solarium. Du trenger å se en lege for å få medisinsk behandling.

Behandlingsmålene

Behandlinger som mål å lette smerter under healing prosessen og beskytte øynene mot ytterligere skade og infeksjon. I tillegg til medisinsk behandling, må du ta visse egenomsorg tiltak.

Øyedråper

Legen din kan gi deg en eller flere typer øyedråper. De omfatter de som begrenser bevegelse av ciliary musklene i øyet for å fremme hvile og smertereduksjon, drops steroid å lette betennelser og antibiotika dråper for å hindre infeksjoner.

Smertestillende medikamenter

Du kan bruke over-the-counter smertestillende medikamenter som aspirin eller Tylenol i tillegg til dine aktuelle øye behandlinger. I sjeldne tilfeller kan du kreve sterkere reseptbelagte midler, ifølge Emedicinehealth.com.

Utfyller Medisinering

Visse egenomsorg tiltak kan utfylle din medisinske behandlinger. Legen din kan anbefale seg polstring over øynene dine for å tillate dem å hvile. Bruke solbriller hvis de føler følsom for lys. Du kan også bruke kunstige tårer for å lindre ubehag.

Følg opp

Du bør møtes med din øyelege 24 til 48 timer etter skaden å sørge for at healing utvikler seg riktig. Hold noen oppfølging avtaler han tidsplaner. Dette er spesielt viktig fordi infeksjoner ikke kan manifestere med en gang