Digidexo.com

Hvordan behandle en betent patellarsenen

Hvordan behandle en betent patellarsenen


Smerter i knærne kan være forårsaket av mange grunner; en av dem er en betent patellarsenen. Denne tilstanden kalles også "Jumpers Knees". De viktigste symptomene er hevelse, sårhet og smerter i knærne. Disse symptomene kan også indikere andre typer knærne relaterte skader.

Bruksanvisning

•  Sjekk kneet som er vondt og se etter sårhet og betennelse i patellarsenen (rundt kneet). Vær også oppmerksom på noen følelse av smerter når hvile kneet. Hvis du har noen av disse symptomene ringe legen din for å få en x-ray av kneet. Ved å gjennomgå denne testen, kan legen finne ut hvilken er problemet påvirker kneet og anbefale riktig behandling.

Noen patellarsenen hevelsene er mild og kan leges med enkle hjem rettsmidler og med en liten bit av gangen.

Gi skadet kneet hvile og avslapping for å helbrede en betent patellarsenen. Hvis du trener eller kjører jevnlig, stoppe for et par dager for å hvile senen eller kne ligament. Slutte å trene til hevelse og smerte er helt borte.

Bruk kaldt terapi for å behandle hevelse på knærne. Bruke is eller kaldt terapi pads i 20 minutter tre ganger om dagen til betennelser og smerte forsvinner. Unngå varme og fuktige terapier, kan varmen gjør det svellende på kneet enda verre.

Ta en anti-inflammatorisk medisin for å behandle en betent patellarsenen. Advil, Motrin og Aleve er noen av de anti inflammatorisk, over skranke medisiner som kan bidra til å redusere hevelse på knærne. Følg instruksjonene på produktets pakken eller en legens anbefaling for dosering.

Bruk skikkelig vare når du trener, løping eller praktisere sport aktiviteter for å unngå fremtidige betente patellar sene problemer. Bruk riktige sko som gir støtdemping og støtte for bena. Varm opp bena bruker tøyningsøvelser før og etter dine rutiner. Disse øvelsene slappe sener og muskler bidrar til å unngå skader.