Digidexo.com

Hvordan bruke CranioSacral Therapy

CranioSacral terapi er en av de mindre kjente helbredende behandling i verden av alternativ og komplementær helse. Det innebærer en svært skånsom og ikke-invasiv tilnærming.

De som mottar CranioSacral terapi lå med forsiden opp på en massasjebenk. Utøveren begynner vanligvis ved å plassere hendene på føttene. Dette initierer prosessen med kommunikasjon mellom utøveren og kroppen din. Neste overvåker CranioSacral terapeut rytmen av væske rundt sentralnervesystemet. Utøveren oppnår dette med en veldig lys og fin touch av hendene. Når utøveren lokaliserer svake væskestrøm eller vev, fortsetter hun prosessen med behandlingen ved å bruke en lett berøring tilnærming for å korrigere problemområder.

Du trenger ikke å fjerne alle klær for CranioSacral Therapy. Det touch er veldig mild; utøveren aldri gjelder mer vekt enn den for en nikkel. Du kan bruke CranioSacral Terapi for en flere ulike fysiske og følelsesmessige problemer.

Bruksanvisning

Din CranioSacral Therapy Sessions

•  Identifiser hvilke to eller tre fysiske eller psykiske forhold bry deg mest akkurat nå. CranioSacral Therapy har en god track record med å forbedre følgende vilkår: Migrene og hodepine, kroniske nakke og ryggsmerter, stress og spenning relaterte lidelser, Motor Koordinasjons Nedskrivninger, Infant og Barndoms Disorders, hjerne og ryggmarg skader, kronisk tretthet, Fibromyalgi , TMJ syndrom, skoliose, forstyrrelser i sentralnervesystemet, lærevansker, Post-Traumatic Stress Disorder og Ortopedisk problemer.

Sjekk med din primære omsorg lege hvis du bestemmer deg for å bruke CranioSacral Therapy for en fysisk tilstand. Ditt primære omsorg lege må bli gjort oppmerksom på eventuelle helsemessige problemer som du står overfor, særlig saker som motor-samordningsvansker, hjerne og ryggmargsskader og andre alvorlige lidelser. Han kan være lurt å foreskrive medisiner eller en behandlingsplan som du kan bruke i forbindelse med CranioSacral Therapy. Han kan også være lurt å bli holdt orientert om hvordan behandlinger fremgang.

Ta kontakt med en psykoterapeut hvis problemet er psykisk. Alle med en stress og spenning relatert lidelse, lærevansker, eller post-traumatisk stresslidelse bør rådføre seg med en mental helse profesjonell.

Finn en erfaren CranioSacral terapeut

Sjekk annonser i lokale helse publikasjoner --- spesielt alternative og komplementære helse magasiner --- for en CranioSacral terapeut. Mange utradisjonelle helse magasiner vil inneholde annonser eller artikler som du kan få henvisninger. Det er lite sannsynlig at du vil finne en utøver i en tradisjonell, mainstream helse publikasjonen.

Se på de gule sider (print og online), samt internett for henvisninger, anbefalinger og ressurser. Et annet alternativ er å sjekke med lokale massasje skoler. De fleste Kraniosakral terapeuter tilbyr også noen forskjellige typer massasje terapi. Hvis du har mulighet til å få en anbefaling fra en massasje skole eller massasjeterapeut, be om en CranioSacral terapeut som har erfaring med å jobbe med mennesker som deler din tilstand.

Gjør en avtale med CranioSacral terapeut. Gi utøveren så mye informasjon om deg selv som mulig. Vær sikker på å fortelle ham eller henne hva du ønsker å jobbe med, og også om noen spesielle steder som kroppen din føles ubehag. Det finnes ikke noe slikt som "for mye informasjon" når det kommer til CranioSacral Therapy. Jo mer informasjon du deler, jo mer utøveren hjelpe deg. Ta hensyn til kroppen din under alle øktene og kommunisere så mye som mulig. Dette vil hjelpe deg å få mest mulig nytte av å bruke CranioSacral Therapy for din fysiske eller psykiske helse.