Digidexo.com

Magen TB Symptomer

I 2008, ca 5283 US-fødte mennesker i USA fikk tuberkulose (TB), en smittsom sykdom. Mens mange forbinder TB med infeksjoner i lungene, er det mulig for TB å utvikle hvor som helst i kroppen, inkludert magen.

Årsaker

Mycobacterium tuberculosis er den bakterien som forårsaker mage-eller mage TB. Disse bakteriene spres gjennom luften når infiserte folk hoste, nys, spytte, le eller synge, ifølge Mayo Clinic.

Time Frame

Magen TB symptomer noen ganger utvikle innen dager etter eksponering for bakterier. I andre tilfeller, tuberkulosebakterien ligge latent i systemet, forårsaker mage TB symptomer måneder eller år etter første eksponering.

Typer symptomer

Mulige symptomer på mage TB inkluderer magesmerter, feber, utbrudd av diaré etterfulgt av anfall av forstoppelse, vekttap, tap av appetitt og sykdomsfølelse.

Funksjoner

Smerte forårsaket av magen TB har potensial til å være skarp og plutselig eller en kjedelig, vedvarende verke. Magesmerter er langt den vanligste mage TB symptom, som forekommer i 80 til 90 prosent av pasientene, ifølge en oktober 2004 artikkel av MP Sharma og Vikram Bhatia på All India Institute of Medical Sciences.

Risiko

Bare 1 prosent av alle tuberkulosetilfeller som påvirker magen heller enn lungene er mage TB, ifølge Sharma og Bhatia. De mest utsatte for å utvikle denne sjeldne infeksjonen er pasienter med HIV og andre sykdommer som påvirker immunsystemet, beboere i langsiktig omsorg fasiliteter, hjemløse og de som er fengslet i fengsler, ifølge studie fra 2003 utført ved Naval Medical Center i San Diego, California.