Digidexo.com

Hvordan Stick til Weight Watchers Diet Plan

Hvordan Stick til Weight Watchers Diet Plan


Med sin enkle poengsystem og store støtteapparat, er Weight Watchers diett plan et godt valg for å miste vekt. Som med alle diett skjønt, bor på sporet er den harde delen. Følg disse trinnene for å holde deg til din Weight Watchers diett plan.

Hvordan Stick til Weight Watchers Diet Plan

•  Hold deg full. Spis mat som fyller heller enn å kaste bort dine poeng på elementer som brus, juice og dressinger. Riskaker og andre høy-protein snacks samt null-punkts grønnsaker er en fin måte å holde fullt hele dagen. Drikk rikelig med vann også.

Spis en rekke matvarer. Eksperimentere med forskjellige oppskrifter og dele med venner eller se på nettet for nye. Endre opp maten din rutine holder måltider spennende og hjelper deg å holde deg på sporet.

•  Tren regelmessig. Selv vandre og andre lav-effekt trening holde energinivået høyt og hjelpe deg å holde motivert til å spise sunt og holde seg til planen. Plus, får du ekstra poeng for treningsøktene for å legge til din daglige total.

sette rimelige, kortsiktige mål og følge utviklingen din regelmessig. Egentlig ser resultatene av arbeidet ditt hjelper deg holde seg til dietten. Langsiktige mål er vanskelige å vurdere, og kan virke umulig til tider. Sett bi-ukentlig eller månedlig mål.

Delta på møter på nettet eller i person eller lage din egen støttenettverk med familie og venner. Det er nyttig å ha noen å gå til når du føler deg sliten, sulten eller har problemer med programmet. Dele dine egne erfaringer og lære av andre gir deg verktøy for å bidra til å holde deg i kø.