Digidexo.com

Pasient Injeksjon Instruksjoner for HCG

Pasient Injeksjon Instruksjoner for HCG


HCG (humant koriongonadotropin) er et medikament gitt via selvinjeksjon for kvinner som gjennomgår ovulasjonsinduksjon. HCG kan brukes for å forberede prosedyrer som IUI (intrauterin inseminering) og IVF (in vitro fertilisering). Timing er viktig ved administrering injeksjon for å sikre at eggløsning kan styres av legen. Legen som foreskriver medisinen vil gi detaljerte instruksjoner om timing.

Forberedelse til Injection

Samle de nødvendige forsyninger for å administrere en HCG injeksjon: medisiner, sprøyte, nåler, alkohol våtservietter, vev og en beholder for å avhende brukte sprøyter. Grundig lese instruksjonene fra den forskrivende lege samt instruksjoner som har kommet med medisinering. HCG kan komme i en ferdigblandet, fylt sprøyte, eller det kan være nødvendig å være blandet hjemme. På det angitte tidspunktet for injeksjon, vaske hendene med såpe og vann før injeksjonen.

Blanding HCG

Fjern eventuelle plast eller caps fra medisiner og sprøyte, og tørk av medisinering flaskekork med en alkoholserviett. Fest nålen på sprøyten og trekk stempelet, fylles med luft, til riktig dosering vises på stempelet spissen. Fjern hetten fra nålen og stikk nålen inn i hetteglasset med væske medisinering. Trykk ned stempelet. Snu hetteglasset opp ned og ta ut en cc av væske i sprøyten. Plasser hetteglasset med riktig side opp og ta ut nålen. Injisere løsningen i hetteglasset som inneholder pulver og rulle hetteglasset for å kombinere. Snu hetteglasset med medisinering opp ned og trekke medisinen inn i sprøyten. Fjern nålen og erstatte med en ny nål. Fjern hetten fra den nye tråden.

Å forvalte Injection

Hold sprøyten med nålen pekende opp og banke forsiktig på siden for å flytte eventuelle luftbobler til nålen. Velg et sted å sette injeksjonen og løft huden med hånden. Tørk området med en spritserviett. Hold nålen i en 90-graders vinkel fra injeksjonsstedet. Sett hele nål, og trykk ned stempelet for å injisere medisinen. Fjern nålen og tørk området med en alkoholserviett. Hold en vev over området med et lett trykk for å stoppe blødninger. Plasser nål, sprøyte og andre forsyninger i en container for å kvitte seg med dem per instruksjoner fra din lege eller apotek.