Digidexo.com

Alternativ Acid Reflux Medicine for babyer

Acid reflux er et vanlig problem for babyer. Det er flere måter å behandle acid reflux i spedbarn, inkludert medisiner foreskrevet av barnets lege. En annen form for behandling er med hjem rettsmidler eller alternative tiltak. Dette kan være fordelaktig uten bivirkninger av foreskrevne medisiner.

Antacida

Antacida kan brukes for reflux, finnes vanligvis over disk og ikke krever resept. Flytende former av antacider inneholder magnesium eller aluminium. Antacida kan potensielt forårsake enten diaré eller forstoppelse i spedbarn. Selv om denne type medisin ikke redusere mengden av gulping babyen vil produsere, vil det bidra til å redusere surheten i gulping. Vanlige medisiner i syrenøytraliserende klasse er Mylanta og melk av Magnesia. Spør barnelege eller apotek hva riktig dosering er for spedbarn.

Urter

Urter kan fordelaktig for mange medisinske problemer, inkludert acid reflux i spedbarn. Glatte alm har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin som behandling for gastrointestinale problemer. Glatte alm fungerer for babyens mage ved belegg og beroligende på mage-tarmkanalen, samt halsen. Tanken er at glatte alm bidrar til å redusere og forebygge den brenn at magesyre produserer.

Enten brygge glatte alm til en te, eller legge pulveret fra de kapslene i en mat, for eksempel eplemos, hvis barnet ditt er å spise fast føde. Det anbefales ikke at du bruker glatte alm samtidig som andre medisiner. Glatte alm fungerer omtrent som en syrenøytraliserende ville.

Aloe Vera

Aloe vera har mange fordeler, inkludert å hjelpe med problemet med syre reflux. Aloe vera kan brukes til spedbarn, fordi det er naturlig og trygt. Det fungerer ved å redusere betennelse med fettsyrer. Det er en lindrende behandling for magen og tarmkanalen. Aloe vera virker internt som det gjør eksternt, reduserer irritasjon. Du kan kjøpe aloe vera over disk på de fleste helsekostbutikker. Spør legen din hva dosering barnet ditt bør være på for hans vekt.