Digidexo.com

Hvordan forebygge depresjon hos barn

Depresjon hos barn er ekstremt farlig. Det kan føre til destruktive atferd som alkohol og rusmisbruk, seksuell promiskuitet og selvmord. Symptomer på depresjon inkluderer slapphet, søvnløshet og overdreven sove, spiseforstyrrelser og antisosial atferd. Det er viktig å legge merke til noen endringer i et barns atferd og søke hjelp for barnet bør depresjon bli et problem.

Hvordan forebygge depresjon hos barn

Kontroller i familien din medisinske historie for å se om det finnes tilfeller av depresjon. Hvis det er en historie med depresjon, må du kanskje vurdere om dagens familieforhold kan utløse en syklus av depresjon. Tenk å ha en betrodd terapeut tilgjengelig for å ha økter med barnet før noen syklus av depresjon fikk mulighet til å begynne.

Kommunisere regelmessig med barnet. Se for å se om barnet er apatisk eller anti-sosial og oppmuntre barnet til å holde åpen kommunikasjon.

•  Sørg for at barnet er å få noen form for daglig mosjon og eksponering for sollys. Sollys vil balansere stemninger og holde søvnmønster stabil og trening er en svært effektiv anbefalte måten å forebygge depresjon.

Kontroller at barnet har en sunn diett fordi usunn mat vil skape en belastning på kroppen. Mat med høyt sukker, hvit hvete karbohydrater og stekt mat vil gjøre sukker nivåer i kroppen swing i ytterpunktene. forårsaker alvorlige humørsvingninger og følelsesmessige utbrudd. En balansert diett av korn, helt måltid hvete, kjøtt eller andre protein og frukt og grønnsaker anbefales.

Finne kreative uttrykks uttak for barnet ditt å engasjere seg i. Kreative uttrykk er en kraftig måte å takle og bearbeide følelser og vil være uvurderlig for et barn som kan være utsatt for å utvikle depresjon.