Digidexo.com

Majones Behandling for Lice

Majones Behandling for Lice

Hodelus er svært smittsomt, og det er derfor det sprer seg raskt gjennom en skole. En barnelege kan foreskrive Ovide, men dette stoffet er et plantevernmiddel som kan forårsake anfall. Over-the-counter hodelus behandling fungerer også, men det er også et plantevernmiddel. Majones er en av de mest populære hjem rettsmidler. Det kveler lus og gjør håret glatt slik at du enkelt kan fjerne lus og egg.

Søknad

Fullstendig dekke smittede personens hår med majones. Være liberale med majones og sørg for at håret er mettet fra røttene til tuppene. Pakk plastfolie rundt personens hode og hår. Pass på at det er stramt og deretter vikle et håndkle rundt plastfolie. Sett en timer i 2 timer.

Vask håret

Fjern håndkle og legg den i en vaskemaskin. Det må bli vasket i varmt vann for å drepe eventuelle lus på den. Fjern plastfolie og kaste den bort. Vask håret med sjampo og balsam for å fjerne majones. Håret kan fortsatt være fettete. Hell eple cider eddik over håret og skyll håret ut igjen. Du vil da være klar til å fjerne eventuelle nits igjen i håret.

Fjerne Nits

Kjøp en fin tann kam eller en kam spesielt for å fjerne nits fra håret. Dele opp håret i seksjoner og jobbe en del om gangen. Plasser lusekam mot hodebunnen og jobbe ut mot tuppene. Tørk av nit kam av etter hver bruk på et vev eller papir håndkle. Når du er ferdig med en del, gå videre til neste. Dette kan ta mellom 30 minutter til 1 time, avhengig av hvor mye hår er det å gå gjennom. Gjenta gre igjen neste morgen.