Digidexo.com

Mørk Eye syndrom

Mørk Eye syndrom


Øynene er en av de mest fremtredende trekk i ansiktet og ifølge artikkelen "The Dark Circled Eye Syndrome" av Suzanne Patterson, en spesialeffekter makeup artist, øynene er det første vi ser på når du snakker med noen. Hvis du har mørke ringer under øynene, kan det gjøre at du føler selvbevisste og prøver å skjule dine øyne og / eller ansikt.

Definisjon

Mørke øyne syndrom er definert som kroniske mørke ringer under øynene.

Årsaker

Det er flere årsaker til mørke øyne syndrom, inkludert mangel på søvn, allergier, nesetetthet, soleksponering, tynning hud eller det kan være en arvelig egenskap. I tillegg kan du ha varierende hormonnivåer, væskeretensjon, dehydrering eller hevelser fra bruk og medisinering.

Andre årsaker

Det er to andre årsaker til mørke øyne syndrom: hyper-pigmentering og hyper-sirkulasjon. Begge er arvelige forhold.

Hyper-pigmentering

Hyperpigmentering (HP) er definert som for mye farge, eller pigment, i ett område. I dette tilfellet ville det være for mye pigmentering under øyelokkene. Dette kan gi inntrykk av en vaskebjørn utseende og øynene vil vises sliten og trakk ned.

Hyper-Circulation

Hyper-sirkulasjon er definert som en tilstand som gjør blod basseng til kapillærene i vev i øyehulen, noe som fører til en dyp lilla undertone. Denne tilstanden kan forverres av stress, ifølge Suzanne Patterson.

Behandling

Drikk rikelig med vann, bruke solkrem hvis du liker utendørs og få nok søvn. I tillegg kan laser behandlinger zappe de mørke sirkler unna.