Digidexo.com

Hva er Low Calorie Diets for barn?



Barndommen fedme har vært en økende bekymring ettersom onslaught av elektronisk underholdning og de mer stillesittende livsstil av barn. Samtidig, bør barn ikke være underlagt de samme typer restriktive dietter som voksne bruker fordi de er fortsatt å utvikle viktige kjertler og kroppsfunksjoner. Dietter for lavt på fett eller karbohydrater kan alvorlig påvirke barns helse.

Porsjonskontroll

Studier av de Pediatric Academic Societies har vist at å redusere mengden kalorier som barn spiser av selv 100 kalorier per dag kan drastisk forbedre deres generelle helse og hjelp i vekttap. Porsjonskontroll er en av de beste måtene for barn i kostholdet. Måltidene bør fortsette å være godt balansert, bare litt mindre enn vanlig. Barn kan la off halve brød i en sandwich, en ekstra kopp potetmos eller iskrem av kaken for å enkelt fjerne en ekstra 100 kalorier.

Søtstoffer

Lav kalori søtstoffer har blitt bevist trygge i begrensede mengder for barn å bidra til å redusere totale kaloriinntaket, i henhold til de Pediatric Academic Societies. Kunstige søtstoffer som aspartam og sukrose kan hjelpe barn redusere kaloriinntaket mens tilfredsstille sin søte tann. Andre lav kalori søtsaker som kan demme opp for cravings for høy-kalori godbiter inkluderer frisk frukt som jordbær og druer eller tørket frukt som tranebær og rosiner.

Substitutter

Lav-fett, lite kalorier erstatter er tilgjengelig som ikke holder viktige næringsstoffer ut av et barns kosthold. Snarere enn å eliminere mat som melk, ost, pasta og bacon, anbefaler National Institutes of Health litt skiftende menyer å utnytte sunnere alternativer som skummet melk, fettfri ost, ris og kanadiske bacon. Når barn er kosten, trenger de ikke føle fratatt eller straffet ved ikke å få lov til å spise dessert. Substitute pund kake med engel mat kake, iskrem med sorbet og chocolate chip cookies med fiken barer.

Frokost

En godt avrundet frokost er en viktig del av å opprettholde en lav-kalori diett for barn, rapport eksperter ved Mayo Clinic. En sunn frokost øker blodsukkernivået, og gir den nødvendige energien barn trenger å komme seg gjennom dagen mens hindre søthunger og nedgangstider. En passende frokost for barn på en lav-kalori diett består av 6 eller 8 oz. av 100 prosent fruktjuice eller et stykke frukt, en halv hele korn bagel eller en kopp frokostblanding, 6 eller 8 oz. skummet melk eller fettfattig yoghurt eller ost og en porsjon protein. Gode ​​kilder til protein til frokost inkluderer kalkun eller soya pølse, egg, peanøttsmør eller røkt laks.

Eating Out

The American Academy of Pediatrics sier at å spise ute, enten inne restauranter eller med take-out mat, kan være stor kilde til ekstra kalorier i barns kosthold. Besteforeldre, omsorgspersoner og barnehagene leverandører også kan være å legge til ekstra kalorier til et barns kosthold når foreldrene ikke er å føre tilsyn med matinntaket. Foreldre bør overvåke vaner av barn som spiser ute ofte å oppdage eventuelle kilder til overskytende kaloriinntak og gi vertene med retningslinjer. I tillegg kan foreldre utøve kontroll over bestilling vaner av barn i fast food og andre restauranter, hjelpe barn til å velge sunnere alternativer, som for eksempel salater og frukt.