Digidexo.com

Måter å heve Head of My Bed

Måter å heve Head of My Bed


Mange lider av fordøyelsesproblemer, som for eksempel syre reflux, får råd til å heve hodet av sengen sin for å lindre sine symptomer. Heve sengen ikke er for vanskelig, og mange kommersielle produkter er på markedet i dag til å heve sengen til et effektivt nivå, øker vinkelen i spiserøret, og holder syren der det hører hjemme - i magen. Denne teknikken er også kjent som Inversjon Bed Therapy.

Stigerør

Hjemmelagde eller kommersielt tilgjengelige stigerør er en god måte å heve hodet av sengen. Ved hjelp av stigerør laget av slitesterk plast som passer under de bakre madrass bena er enkle å installere og er billig. Bare heve etappe av sengen av bakken, og skyv stigerøret under. Hjemmelagde alternativer inkluderer et par murstein eller seksjonert biter av 2x4s eller eventuelle reserve stykker av trelast som vil heve sengen og samtidig la madrassen stabil.

Justerbare senger

Mange folk ikke liker utseendet på en hevet seng og valgte i stedet å satse på en justerbar seng som vil heve og senke med å trykke på en knapp. Disse sengene kan være dyrt, men vel verdt investeringen. De gjør det også lettere å engasjere seg i aktiviteter i sengen, for eksempel å se på TV eller spise, og kan være svært nyttig under en langvarig sengeliggende rekonvalesens.

Kiler / Puter

Skum kiler som passer mellom boksen våren og madrass er tilgjengelig kommersielt. Disse kiler effektivt heve hodet av sengen de nødvendige 6 til 8 inches, og dermed lindre mange symptomer på syre reflux og andre lidelser.