Digidexo.com

Naturlige metoder for Kolon Rensing for menn

Velge en metode for kolon rensing har å gjøre med helse og livsstil. Kolon rensing er en måte for menn (og kvinner) for å få sunnere. Ved å kvitte kroppen av akkumulert avfall, føles en person bedre og kroppen kan drive mer effektivt.

Drikk mer væske

Vanlig vann er et godt valg når en du ønsker å rense ut kolon. Kommersielle fruktjuice og grønnsaksjuice kan inneholde tilsetningsstoffer som kanskje ikke er ønskelig, så fersk klemme du eier anbefales. Ifølge American Dietetic Association, som fremmer gode matvaner, trenger en person minst 64 gram væske hver dag. Men Mayo Clinic i sin artikkel "forstoppelse" er mindre krevende på mengden vann som trengs, noe som tyder på at beløpet kan variere i henhold til kjønn, vekt, høyde og fysisk kondisjon.

Legg mer fiber

Det samme Mayo Clinic artikkelen antyder en person spiser 20-35 gram fiber hver dag. Denne serien tar hensyn til det faktum at folk er forskjellige vekter og aktivitetsnivå. De beste kildene til fiber er grønne grønnsaker, frukt og helkorn. Fiber bidrar til å rense tykktarmen ved å legge bulk til avføring. Dette bidrar til å bevege avfallet gjennom tykktarmen og ut av legemet. Høyt fiber dietter øke antall avføringer så kolon er renset ut regelmessig.

Gjør mer Exercise

Trening får kolon muskler i bevegelse, rapporterer Mayo Clinic. Tarmene bruke muskelkontraksjoner å presse de kroppslige avfall gjennom systemet. Fysisk bevegelse får hjertet og lungene i høy stasjonen og øker muskelbevegelser i hele kroppen. Trening forbrenner også fett, slik at en person mister vekt. Giftstoffer lagres i fettavleiringer. For menn som er i form, er regelmessig aerob trening som løping et godt valg. Men også menn som ikke trener mye kan fortsatt hjelpe til å rense sine kolon ved å gå mer hver dag. En mann bør se en lege for å få råd om treningsprogrammer som passer hans behov.