Digidexo.com

Skulder Bursitt Cures

Skulder bursitt er en betennelse i bursa som kan forårsake smerte. Denne tilstanden oppstår ofte med idrettsutøvere, som de noen ganger flytte sine skuldre i retninger som de ikke er ment for å flytte dem. Men denne skaden kan også forekomme hos personer som utfører repetitive handlinger på jobb. Healing skulder bursitt involverer venter på bursa å helbrede og lindre smerten som følger med skade.

Overforbruk

De med skulder bursitt bør unngå å bruke sine skuldre så mye som mulig. For mye bevegelse av skulderen kan føre til større forverring og inflammasjon av skulderen. Overforbruk av skulderen er årsaken til bursitt, som de små sekker som pute skulderleddet er skadet og irritert. Bruk av skulderen bare ytterligere øker irritasjon. Bukseseler og splinter kan anvendes for å immobilisere skulderen for å lette helbredelse. Når skulderen helbreder, kan normal handling fortsette. Men skulderen vil alltid være utsatt for mer skade, så idrettsutøvere bør alltid være forsiktig når du bruker deres skuldre.

Avtagende Hevelse

Hevelse i bursitt kan motvirkes direkte med anti-inflammatoriske medisiner. Men disse medikamentene kan være skadelig for magen og har andre bivirkninger. Et annet alternativ er å bruke kaldt terapi. Kjøleelementer eller en hvilken som helst kald gjenstand i kjøleskapet kan plasseres på skulderen. Cold bremser blodstrømmen til området der den kalde brukes, forebygge inflasjon. Den kalde pack trenger bare å bli brukt i 10 til 15 minutter. Hvis bursitt er alvorlig, kan kortisol bli injisert inn i området hvor betennelsen er oppstått. Denne metoden har mye kraftigere anti-inflammatorisk fordeler enn kulde terapi.

Forebygging

Forebygging er stort sett en bekymring etter den lidende har grodd, gitt at bursitt vil alltid være utsatt for ytterligere skade. Unngå repetitive bevegelser kan forhindre bursitt skade. Strekking og bygge styrken av skulderen kan gjøre skulderen mer motstandsdyktig mot belastninger. Sport terapeuter kan også observere hvordan du utfører fysiske bevegelser og finne ut om det finnes bedre måter å utføre bevegelser og samtidig unngå skade. Generelle teknikker for å unngå bursitt skader omfatter gradvis økende treningsintensitet, sakte inkludert nye treningsaktiviteter, varmer opp tilstrekkelig og kjøles ned. Også, ikke fortsette en trening hvis du føler sterkt utmattet, som kroppen din ikke kan være i stand til å kompensere for utmattelse.

Bakterier

Noen ganger bakterier infisere bursa, noe som gjør det vanskelig eller umulig for bursa å helbrede. I disse tilfeller kan operasjonen må brukes for å drenere væske ut av skulderen. Antistoffer vil også være nødvendig for å drepe bakterier.