Digidexo.com

Hva er den beste måten å rense urinen?

Folk liker å "rense" urinen for å beskytte sitt privatliv. Det er mange produkter som kan hjelpe folk passere en urin test, alt fra piller og pulver til shakes og væsker. Men med alle disse valgene, kan det være forvirrende å finne ut hvilket produkt å kjøpe.

Naturligvis

Den beste måten å rengjøre urin er å rett og slett ikke ta narkotika. Marihuana er sporbar i et system for så lenge som fem måneder, uavhengig av vane. Vanligvis avgifte systemet ved regelmessig å drikke store mengder vann før testen er en god idé. Imidlertid vil drikke for mye på testdagen bringe tilbake en ufullstendig resultat, som det vil vise at du har prøvd å fortynne urinen.

Drikkevarer

En vanlig måte å rengjøre urin er å kjøpe en kommersiell drink som annonserer en ren dopingtest. Vanligvis disse gjør det samme som vann - fortynne systemet via et stort inntak av væske. Drikk produktet rett før du tar testen, og angivelig vil det bidra til å skjule alle spor av fortynning. Disse fungerer ofte, men et stort problem med dem er at de er en generisk one-size-fits-all slags produkt, og mange mennesker har forskjellige kropps komposisjoner.
Disse kommersielle drikker er ganske enkel å bruke, og i stor grad øke oddsen for rengjøring helt urinen eller i det minste maskering det som ren.

Mirakelkurer

Det finnes mange mirakelkurer over hele internett om hvordan du rengjør urin raskt hjemme med tranebærjuice eller eddik. Men ingen av disse gjør noe for å hjelpe ren urin i det hele tatt. Tranebærjuice bare gjør du tisser mer, mens eddik endrer pH i urinen din. Legemidler som niacin kan føre til mye skade hvis du overdose på dem. Ikke bare gjør de ikke, men de kan i stor grad skade leveren dersom det tas i store doser, som urin rengjøring myten kaller online typisk for. Generelt annonsert et produkt som "no vannfortynning nødvendig" vil ikke fungere, som fortynning er den viktigste komponenten for å rense urin. Ingen produkter utvanner helt urin på egen hånd, og ingen produkt har en 100% suksessrate, så vær forsiktig med dine avgjørelser på hvilket produkt å kjøpe, hvis noen.