Digidexo.com

Liste over Sunn snacks for skoler

Liste over Sunn snacks for skoler


Brus, chips, kjeks og godteri kan gi en midlertidig økning av energi, men karbohydrater og sukker resultat i en masse tomme kalorier. Selskaper annonsere sine produkter som inneholder naturlige fruktjuicer, lite sukker og ingen trans-fett. Men disse snacks fremdeles er rik på sukker og enkle karbohydrater. Sunt alternativ snacks, for eksempel fiber-eller proteinrik snacks, inneholder komplekse karbohydrater som holder deg mett lenger og fremmer god helse.

Frukt

Den menneskelige kroppen krever en rekke proteiner, karbohydrater, vitaminer og antioksidanter for å bekjempe sykdom og øke levetiden. Frukt gi en balanse av vitaminer, proteiner, fett og karbohydrater, og noen frukter er mye sunnere enn andre. Epler gi beskyttelse mot hjerte-og karsykdommer fra antioksidanter. I tillegg, epler gi en god fiberkilde. Pakk skiver av epler, hele bananer, bjørnebær eller blåbær, eller kiwi skiver i en zippet bag for snacks.

Fettfattig yoghurt produkter

Meieriprodukter, slik som melk, ost og yoghurt, gir kalsium for å bygge sterke bein. Men vær klar over høy fett, høy-kalori meieriprodukter som iskrem, puddinger og noen yoghurt som kan inneholde mettet fett. Pack et fettfattig melkeprodukt så som yoghurt, inneholdende ikke mer enn 30 gram sukker. I tillegg sørge for at yoghurt inneholder 25 prosent av den anbefalte daglige mengden av kalsium.

Hele korn matvarer

Pakk hele korn frokostblandinger, kjeks og granola barer i ditt barns lunsj bag. Hele korn matvarer er rike på fiber, jern og vitamin B, vitaminer og næringsstoffer avgjørende for levetiden på kropp og næring i fordøyelsessystemet. I tillegg, hele korn matvarer holder deg mett lenger på grunn av sin fiber, hindrer deg fra snacking mer. Sørg for at hele korn matvarer inneholder mindre enn 35 prosent sukker og mindre enn 10 prosent mettet fett og transfett.

Drikkevarer

Kombinert med frukt, fullkorn og magre meieriprodukter, drikkevarer bidra til å gi næringsstoffer og holde deg full. Unngå saft som inneholder mindre enn 50 prosent juice, så mange av disse juice inneholder søtstoffer som er høy i sukker og kalorier lik de i brus. Drikker som inneholder 100 prosent juice gir viktige vitaminer og næringsstoffer. Hvis du misliker smaken av 100 prosent juice, drikke vann. Husk at vann inneholder ingen kalorier og bør være din viktigste drink mens snacking som det bidrar til å holde deg full og er sunt.