Digidexo.com

Hva gjør HGH består av?

Hva gjør HGH består av?


Menneskelig veksthormon (HGH) er en kontroversiell hormon. Det er naturlig produsert av hypofysen, kontrollere vår høyde. Noen voksne har tatt nytte av dette, supplere seg videre med syntetisk HGH for å få forbedringer i styrke eller sportslige prestasjoner. Dessverre, HGH injeksjoner i fullvoksne voksne kommer ofte med bivirkninger. HGH har blitt brukt i medisinske innstillinger for å hoppe starte vekst i underutviklede barn.

Hva er HGH?

HGH er normalt utskilles fra hypofysen, ved bunnen av hjernen. Det spiller en rolle i kroppens metabolisme, og det er nødvendig for vekst. Mengden av HGH som sirkulerer i blodet vårt kan påvirkes av hvor mye vi har spist, sovet eller utøves. Veksthormon er et kort protein bestående av 190 aminosyrer.

Funksjonsfeil

Iblant, i barndommen, blir for mye veksthormon produseres, noe som resulterer i gigantisme, hvor barnet blir større enn normalt. Dverger resultater når for lite veksthormon produseres i barndommen.

Svulster i hypofysen kan føre til overproduksjon av veksthormon i voksen alder. Denne lidelsen, som kalles akromegali, resulterer i overvekst av bein i ansiktet, kjeven, hender og føtter.

Farmasøytisk bruk

Veksthormon brukes til å behandle barn som er sterkt underutviklet. Til å begynne med ble det hormonet høstet fra kadaver hypofysen, men mer nylig, er laboratorieteknikker brukes til å produsere et mer konstant tilførsel av hormonet. HGH har også blitt godkjent for behandling av muskelatrofi knyttet til hiv og aids.

Andre effekter

Noen mennesker har valgt å bruke veksthormon som "ekstrautstyr terapi" på grunn av sin styrke-building krav. Begrensede studier av friske voksne viser at veksthormon kan redusere kroppsfett, øke bentetthet, øke muskelmasse og treg aldring. Men de fleste av disse effektene er minimal i beste fall, og du må også jevnlig selv injiserer hormonet, som pilleform har enda mindre nytte.

Bivirkninger

Hvis du er en frisk person vurderer å ta veksthormon, vurdere bivirkningene først. Injeksjoner av veksthormon kan forårsake diabetes og hjertesykdommer. Andre bivirkninger er hevelse og smerte, muskelsmerter og hevelse i armer og ben. Menn har rapportert forstørrelse av brystvevet. Generelt har de rapporterte bivirkninger vært uforutsigbar. Veksthormon injeksjoner er også svært kostbart.