Digidexo.com

Informasjon om Xango Juice Mangostan

Mange bedrifter markedet Xango juice eller mangostan produkter så effektive i vekttap, redusere betennelse og behandling av tilstander som påvirker lungene, tarmene og immunforsvaret. Det er ikke nok vitenskapelig bevis for å bevise at disse produktene er effektive for noen av deres påståtte bruk eller til og med at de er trygge.

Identifikasjon

Mangostan er en frukt hjemme i Sørøst-Asia. Frukt, juice, rinds, kvister og bark brukes til å produsere kosttilskudd som selges under en rekke navn.

Andre navn

Andre navn på mangostan inkluderer Xango juice, Amibiasine, Mang Cut, Manggistan, Mangosta, Meseter, Sementah og dronningen av frukter. Produkter med noen av disse navnene refererer til elementer som stammer fra samme tropisk frukt.

Funksjoner

Mangostan svor inneholder tanniner, et stoff som er kjent for å lindre diaré hos noen mennesker. Det er ingen andre vitenskapelige bevis for at Xango juice har noen medisinske egenskaper, ifølge RxList.com.

FDA

I 2006, US Food and Drug Administration (FDA) utstedt en advarsel brev til en av de største produsentene av Xango og mangostan produkter. I brevet, FDA advarte selskapet å stoppe distribusjonen reklamemateriell som hevdet Xango kunne kurere noen sykdommer eller behandle medisinske tilstander, som siterer at ingen av påstandene var blitt evaluert for nøyaktighet og at produktet ikke var sikkerhetstestet i ønsket måte for kosttilskudd som tjener en medisinsk formål.

Betraktninger

Fordi sikkerheten til mangostan er ukjent, unngå å bruke supplement eller drikke juice hvis du er gravid eller ammende - rapporter RxList.com.