Digidexo.com

Hjem rette for gikt i foten

Hjem rette for gikt i foten


Gikt i foten er et plutselig anfall av leddgikt-lignende symptomer. Gikt angrep kommer ofte på om natten, forlater foten og skjøtene alvorlig plaget med smerter. Rødhet og hevelse vil vises på foten, og området kan også være varmt å ta på. Forårsaket av en heving av urinsyre i kroppen, kan en smertefull tilfelle av gikt i foten vare fra noen dager til to uker. Det er noen hjemme rettsmidler tilgjengelig for behandling av gikt i foten, men langvarig tilfeller kan kreve intervensjon av legen din.

Common-Sense Behandlinger

Noen enkle hjem rettsmidler som er litt mer enn sunn fornuft praksis er et godt sted å starte når første behandling av gikt i foten. Heving av beinet, slik at foten holdes høyere enn hjertet, er et godt utgangspunkt. Dette bør bidra med både hevelse og bankende følelse som ofte følger med gikt i foten.

En is pakning påføres foten når den er hevet, kan ytterligere bidra til å redusere smerte og hevelse.

OTC Treatment

Ibuprofen er et godt utvalg av hjem rettsmidler for gikt i foten. Siden ibuprofen er en anti-inflammatorisk legemiddel, kan det bidra til å avlaste noe av trykket som forårsaker smerte. Ikke feil dine smertestillende ved behandling for gikt. Mange mennesker feilaktig anta at ibuprofen (vanligvis solgt under navnet Advil) og acetominofen (vanligvis solgt under navnet Tylenol) er de samme typer smertestillende midler. Acetominofen, men har ikke på langt nær den anti-inflammatoriske egenskaper en ibuprofen gjør. Aspirin bør aldri bli brukt, da det begrenser utskillelsen av urinsyre, noe som gjør det derfor ofte gikt enda verre.

Kost Option

Moreller er sagt å hjelpe pasienter med smerter og hevelse fra gikt i foten. Ifølge Dr. Agatha Thrash, MD, en av forfatterne av "The Doctor Book of hjem rettsmidler", en spiseskje med kirsebær konsentrere hver dag, tatt oralt, kan bidra til å lindre symptomene på gikt. Pasienter kan foretrekker å bare spise kirsebær. Et dusin til i overkant av en halv kilo har blitt notert av den samme legen som å ha positive resultater ved behandling av gikt i foten.

Grøtomslag

En grøtomslag laget av 1/2 kopp av aktivt kull (finnes på mange apotek og de fleste helsekostbutikker) blandet med et halvt dusin spiseskjeer av bakken flaxseeds og varmt vann er starten på en hjemmelaget middel som kan trekke giftstoffer (i dette Ved urinsyre) fra kroppen. Kull har evnen til å trekke giftstoff eller toksiner som forårsaker mange forskjellige plager. Bland trekull og bakken linfrø med akkurat nok varmt vann til å danne en deigaktig konsistens. Bruk den til foten, spesielt leddene. Dekk med et stort stykke tøy eller et håndkle for å holde den på plass, og la den på over natten.

Sug

Aktivt kull lagt til en bøtte med varmt vann er en annen hjemme bøte for gikt i foten --- igjen med de egenskapene fra kull til å trekke urinsyre ut av foten. Påfør en halv kopp trekull blandet med litt vann (nok til å gjøre en lime) til foten, senk foten inn i bassenget med veldig varmt vann. Sug i opptil en time.

Mer Charcoal

Aktivt kull kan også tas gjennom munnen som enda et hjem rette for behandling av gikt i foten. Bland 1/2 til 1 ts. i en kopp vann og drikke. Dette kan gjentas opp til fire ganger per dag. Dette alternativet kan bidra til å redusere urinsyre i blodet.