Digidexo.com

Beskrivelse av NT Factor

NT Factor er et stoff som finnes i en rekke kosttilskudd. Det sies å ha anti-aldring, anti-fatigue og andre gode egenskaper.

Ingredienser

Ifølge Nutritional Therapeutics, selskapet som eier NT Factor varemerke, inneholder stoffet "mat komponenter oppført som" phosphoglycolipids, bifido og Lactobacillus Bacterium og "mat og bakterier vekstfaktorer for å støtte mikroflora kolonier."

Funksjon

Ifølge Nutritional Therapeutics, NT Factor bidrar til å bekjempe tretthet og aldring ved å reparere skade på cellemembraner med phosphoglycolipids. Selskapet sier at disse phosphoglycolipids plugge hullene i cellene der energien går tapt.

Produkter

Dusinvis av kosttilskudd gjøre bruk av NT Factor. Propax, en av de mest populære, er markedsført som et anti-aldring supplement. Pust Klare krav for å redusere allergi, hevder Aller Avert å angre skaden gjort av allergier og Sunn Curb er markedsført som en vektkontroll supplement.

Studier

Flere svært små studier på NT Factor synes å støtte produsentens påstander om at stoffet reduserer tretthet. Imidlertid er NT Factor ikke allment akseptert i mainstream medisinske samfunnet som en akseptabel tretthet behandling.

Pris

Prisen på kosttilskudd som inneholder NT Factor variere etter produkttype. Propax for eksempel når kjøpt fra produsentens hjemmeside, koster mellom $ 46 og $ 124,99 for en engangs månedlig forsyning, avhengig av målet dose.