Digidexo.com

Årsaker til Genital Hyperpigmentation

Genital hyperpigmentering skjer når en persons hud har endret seg i farger. Denne endringen skyldes ikke jevnlig eksponering for solen. Årsaken til hyperpigmentering er overflødig produksjon av melanin.

Bakgrunn

Hyperpigmentation er forårsaket av overdreven produksjon av melanin. Melanin er et pigment som skaper hudfarge og tone. Hyperpigmentering skjer når det er en overdreven sekresjon av melanocytter. Melanocyte er et hormon som er ansvarlig for produksjonen av melanocytter. Hyperpigmentering tendens til å påvirke områder som ikke jevnlig utsatt for sol eller lys, for eksempel kjønnsorganene og armhulene.

Intern / ekstern

Hyperpigmentering kan være forårsaket av indre og ytre krefter. De eksterne årsaker er eksponering for solen. Dette fører til en tan tone når solkrem ikke brukes. De interne årsaker inkluderer ulike hormonnivåer, slik som under graviditet.

Typer

Avhengig av årsaken, er det flere typer hyperpigmentering. Den første typen er melasma, fregner, alder og leverflekker. En annen type er Addisons sykdom og andre typer binyreinsuffisiens. Med Addisons sykdom, hormoner indusere melanin sythesis.

Behandling

Behandlingstilbud for genital hyperpigmentering omfatter hydrokinon. Hydrokinon er en aktuell agent for å redusere pigment i huden. Et annet alternativ er laser resurfacing, som innebærer lasere fordamper de første lag av skadet hud.

Advarsel

Hvis du tror du har genital, eller noen form for hyperpigmentering, kontakt lege omgående. Hyperpigmentering kan behandles tidlig og lett hvis lege er søkt ved første tegn på symptomer.