Digidexo.com

Hjem rettsmidler for gjær infeksjoner under svangerskapet

Gjær infeksjoner er vanlig hos gravide kvinner, og mange kvinner foretrekker å behandle infeksjonen med hjem rettsmidler i stedet for medisinsk. Flere kjente hjem rettsmidler eksisterer, men gravide bør være forsiktige. Mange hjem rettsmidler innebære skylling eller setter inn en tampong inn i skjeden, to ting du aldri skal gjøre mens hun var gravid.

Probiotika

Probiotika er sunne organismer som lever i skjeden, og de kan bidra til å bekjempe en gjær infeksjon. Prøv en probiotiske supplement av noen av de probiotiske yoghurter på markedet i dag.

Tea Tree Oil

Påføring utvannet tea tree olje til vaginal området kan lette gjær infeksjon symptomer hos gravide kvinner. Imidlertid er tea tree olje veldig sterk og bør alltid fortynnes før bruk.

Apple Cider Eddik

Dabbing det berørte området med eple cider eddik vil gi noen lettelse. Legge til en liten mengde hvitløk kan hjelpe mot kløe.

Honey

Påføring honning til vaginal området og la den sitte i 15 til 20 minutter bør å lette symptomer på en gjær infeksjon mens de er gravide. Etterpå må du skylle området med vann for å fjerne alle honning.

Buttermilk

Å drikke to glass kulturmelk om dagen vil bidra til å forhindre gjær infeksjoner oppstår.