Digidexo.com

Hvordan bruke D Mannose

Hvordan bruke D Mannose


Bruk av D-mannose, et enkelt sukker, har vist seg å være en naturlig måte til behandling av urinveisinfeksjoner. Denne naturopatisk supplement kan brukes som et pulver eller i kapselform. D-Mannose er nært knyttet til glukose, en annen enkle sukker, og blir langsomt fordøyes av kroppen. Det fungerer ved å flytte rett gjennom nyrene inn i blæren, å følge og skylle ut skadelige bakterier, ifølge Laurance Johnston, Ph.D, skriver i juni 2002 utgaven av "Paraplegi News", som er tilpasset for nettstedet Healing Therapies. D Mannose er en enkel sukker som ikke forstyrrer blodsukker eller glukosemetabolismen.

Snakk med en profesjonell medisinsk rådgiver før du begynner tilskudd. Det er i dag ingen kjent tilstrekkelig grad av inntak forbundet med D Mannose. Derfor er det lurt å jobbe sammen med en lege for å sikre effektive konsentrasjoner av D Mannose tilskudd basert på din individuelle helse.

Hvordan bruke D Mannose

•  Ta to kuler av D Mannose pulver daglig, blandet med vann eller melk. Drikk denne blandingen daglig eller som anvist av en medisinsk faglig. Prøv å ta dette tillegget i morgen på tom mage. En porsjon per dag har vist seg å være effektiv i behandling av urinveisinfeksjoner, i henhold til HealingTherapies.info.

Ta to kapsler av D Mannose per dag (hvis du ikke bruker pulverisert form). Svelg kapslene med vann. Kun to kapsler om dagen er anbefalt som en trygg inntak på dette tidspunktet. Dette kan tas sammen med et måltid, eller på tom mage. Det er lurt å snakke med legen din for å finne ut hva som fungerer for kroppen din.

Bruk toalettet så snart følelsen streik. Motstå trangen til å holde det, som du vil umiddelbart skylle ut skadelige bakterier fra blæren. E. coli, for eksempel, blir evakuert fra blæren når D-Mannose er tatt. D-Mannose virker raskt, og 99 prosent av dette sukkeret vil bli utskilt gjennom urin.

Hint

  • Pass på å drikke rikelig med vann for å oppmuntre til fjerning av skadelige avfallsstoffer fra tykktarmen og blæren.
  • Kvalme eller oppblåsthet kan oppstå når supplere med D Mannose.