Digidexo.com

Hjem rettsmidler for urinsyregikt

Hjem rettsmidler for urinsyregikt


Om fem millioner mennesker i USA har gikt. Det er en tilstand forårsaket av kroppen din enten produsere for mye urinsyre eller ikke klarer å kvitte seg med nok urinsyre. Den urinsyre danner små krystaller i leddene, særlig tærne og anklene. De bittesmå krystaller forårsake leddbetennelse og intense smerter. Når gikt blir kronisk, kan det skade leddene, redusere nyrefunksjonen og føre til nyrestein. Selv om det kan behandles medisinsk, her er noen hjemme rettsmidler for gikt.

Vann

Vann kan hjelpe deg å unngå gikt angrep. Jo mer du drikker, jo mer vil du urinere. Selv om kroppen din har problemer med å kvitte seg med urinsyre, hvis du drikker 8 til 10 glass vann per dag, vil du tisser oftere. Hver gang det skjer, vil du kvitte kroppen for mer urinsyre.

Jordbær og Moreller

Jordbær og moreller vil hjelpe deg å unngå å få en gikt angrep. Jordbær nøytralisere urinsyre og kirsebær bidra til å redusere urinsyre. Fruktene gir også verdifulle vitaminer og mineraler for å hjelpe deg å opprettholde god helse.

Apple Cider Eddik

Bland 2 ts av eple cider eddik med 2 spiseskjeer honning og ta den to ganger daglig for å unngå gikt angrep. Hvis du allerede opplever et angrep, vil det hjelpe smerten nedgang i løpet av få timer.

Ice

Når smerten av gikt treff, vil du ønsker lettelse. Den enkleste måten å få lindring er å sette en ispose på det smertefulle området. Is virker som en anti-inflammatorisk. Bruk den i 15 minutter om gangen.

Epsom salter

Epsom salter er en klassisk hjem rette. Det kan gi rask lindring av gikt smerte. Epsom salter inneholder magnesium, noe som kan bidra til å forbedre blodsirkulasjonen og senke blodtrykket. Legg til to kopper Epsom salter til et bad som det er fylling og deretter suge i badekaret til vannet kjøler av.

Frukt og grønnsaker

Forbruker sitrusfrukter, bær, paprika, grønne blader og tomater vil bidra til å redusere betennelse forårsaket av gikt. Disse matvarer er høy i vitamin C og bioflavonoider som fungerer som anti-inflammatoriske. Spise disse matvarene i moderate mengder, fordi vitamin C kan også øke urinsyre nivå, noe som forårsaket problemet i første omgang. Grønnsaksjuice (gulrot, rødbeter, agurk, snittebønner) er en annen behandling for å unngå gikt angrep.