Digidexo.com

Hva er botemidler for Drop Foot?

Drop fot syndrom er også referert til som droppfot. Slippe foten er en tilstand der foten ikke er i stand til å bli pekt oppover eller fra side til side. Ifølge Mayo Clinic: "Foot dråpe er forårsaket av svakhet eller lammelse av musklene under kneet involvert i å løfte den fremre delen av foten." Drop foten fører ofte lider å ha en høy-stepping gange. Årsakene til dropp-fot kan variere, noe som kan være vanskelig å finne en kur.

Splinter og bukseseler

Bukseseler og splinter er ofte de første enhetene som brukes til å prøve og kur slippe foten. De bukseseler og splinter passer ofte på innsiden av skoen og ankelen hjelpe ved å holde det i en fast stilling.

Therapy

Fysioterapi er en annen vanlig måte å hjelpe kur dråpe fots. Fysioterapi ikke bare bidrar til å styrke musklene rundt ankelen, men bidrar også med felles fleksibilitet.

Nerver

Stimulere nerver kan hjelpe kurere dråpe fots. Elektronisk stimulering brukes på peroneal nerve, nerve som bidrar til å løfte foten. Simulatorer kan være batteridrevet og plassert inne i eller utenfor beinet, rett under kneet.

Kirurgi

Drop foten kan være forårsaket av en herniated disk i ryggen som er knipe en nerve som bidrar til å styre foten. Hvis dette er tilfelle, kirurgi eller en discectomy kan dannes på forhånd for å lindre trykket på nerver.

Diagnostisering Årsak

Årsaken til fallet foten kan ofte bli funnet av en fysisk eksamen gitt av en lege. Andre måter å finne årsaken til fallet foten inkluderer magnetic resonance imaging (MRI) eller elektromyografi (EMG).