Digidexo.com

Legemidler for å hindre Teen Depresjon & Suicide

Legemidler for å hindre Teen Depresjon & Suicide


Det finnes flere forskjellige typer medisiner som brukes til å behandle depresjon og selvmordsrisiko hos ungdom. Møte med en lege vil hjelpe foreldre å forstå forskjellene mellom de mange typer medisiner tilgjengelig for å behandle depresjon. Psykiatere, leger som er spesialister på psykiske diagnoser og behandlinger, vil være mest nyttig i å bestemme riktig medisinering for en tenåring. En omfattende medisinsk, sosial og psykologisk historie bør innhentes før du starter et medikament mot depresjon. Konsekvent oppfølging med en lege er nødvendig for adekvat overvåkning av tilstanden. Støttende psykoterapi er ofte anbefales i tillegg sammen med medisiner for å gi pasienten den mest omfattende og effektiv behandling plan.

Selective serotonin hemmere

De nyeste og mest vanlige antidepressiva er selektive serotonin-hemmere eller SSRI. Medisiner som Celexa, Lexapro, Prozac, Luvox, Paxil og Zoloft er catergorized som SSRI. SSRI arbeid å stablize nivåer av serotonin i hjernen. Serotonin er et signalstoff som er antatt å være på lavere nivåer enn normalt hos personer som er deprimerte. Med SSRI, det er en ansvarsfraskrivelse på stoffet etiketten som varsler om at selvmordstanker kan skyldes bruken av disse medikamentene hos ungdom. Dette er en viktig detalj å diskutere med legen som foreskriver medisinen. Det er viktig å vurdere risiko / nytte av å bruke noen medisiner, og å huske at behandling av depresjon gjør effektivt redusere risikoen for selvmord.

Andre Antidepressiva

Vanligvis en andre-lags valg for behandling av depresjon hos tenåringer er andre medisiner som Wellbutrin, Cymbalta, Remeron, Serzone, Desyrel og Effexor. Disse medikamentene er forskjellige fra hverandre, men alle er antidepressiva som aktiverer både serotonin og noradrenalin signalstoffer. Disse medikamentene kan anbefales dersom SSRI-er er ineffektive ved behandling av depresjon, eller bivirkninger av SSRI-er er ikke godt tolerert. Eldre antidepressiva som er mindre brukte er kategorisert som trisykliske antidepressiva eller monoaminoksidasehemmere (MAO-årene). Disse medikamentene blir brukt dersom de nyere typene ikke har hatt effekt. Ubehagelige bivirkninger og spesielle dietthensyn er ulempene med disse eldre typer medisiner.

Stemningsstabiliserende

Stemningsstabiliserende som Tegretol, Depakote, Lamictal, Trileptal, Topimax og litium kan være foreskrevet hvis en pasient har en negativ reaksjon på antidepressiva. En negativ reaksjon på antidepressiva kan inkludere symptomer på mani som faktisk kan sette en ungdom mer utsatt for selvmord eller destruktiv atferd. Hvis mani oppleves med bruk antidepressiva, signaliserer dette at en pasient kan ha en bipolar stemningslidelse i motsetning til unipolar depresjon. Stemningsstabiliserende er effektive for bipolar lidelse og kan hindre humørsvingninger, inkludert depresjon. Stemningsstabiliserende vanligvis krever hyppig overvåking og mulig blod arbeid for å holde medisinen på et terapeutisk nivå.

Antipsykotisk medisinering

Antipsykotiske medikamenter kan brukes som et supplement for å hjelpe til å håndtere alvorlige depresjoner og selvmordstanker hos ungdom hvis andre medisiner ikke vært fullt effektive. Atypiske midler på markedet er nyere enn den tradisjonelle antipsykotika. Vanlige atypiske antipsykotiske medisiner er Abilify, Zyprexa, Invega, Seroquel, Risperdal eller Geodon. Pasienten trenger ikke nødvendigvis å ha psykotiske symptomer (som å høre stemmer eller se ting) som skal foreskrevet denne typen medisiner. Flere leger bruker denne medisinen til å øke et antidepressivum eller humør stabilisator.

Antianxiety Meidcation

Til tider kan antianxiety medisiner brukes hvis tenåring er alvorlig engstelig og andre medisiner er ikke helt effektiv. En klasse av medisiner for angst er benzodiazepiner. Disse inkluderer Xanax, Klonopin, Valium og Ativan. Disse medikamentene har potensiale for misbruk, og kan være dødelig i en overdose. Derfor krever de tilsyn og svært tett oppfølging. Andre angst medisiner oftere brukes med tenåringer er BuSpar, Benadryl eller Aril. Disse medikamentene har ikke den "gateverdi" av benzodiazepiner og har mindre potensial for skade.