Digidexo.com

Yoga for Hip Pain

Hoftesmerter kan skyldes skader, leddgikt, artrose eller betennelse. Mens yoga ikke kan kurere disse forholdene, kan det gi lindring av smerter i hofter og andre ledd.

Hvordan Yoga kan hjelpe

Stramme muskler i hofter og ben kan føre til spenning og betennelse i leddene, noe som fører til smerte og ubehag. Mange yoga Postures er laget for å strekke musklene og avlaste spenningen.

Typer Poses

Visse asanas (Postures) er spesielt utviklet for hip ledd og muskler. Termin bend hjelpe strekke de lange musklene i bena. Pigeon er en utfordrende positur som åpner hoftene. Butterfly er en dynamisk positur som bidrar til å åpne opp hofteledd. Cobbler positur er en forlengelse av sommerfugl. Trekant positur åpner hoftene og strekker de lange musklene i bena.

Fordeler med Yoga

I tillegg til asanas, avspenningsøvelser bidra til å lindre stress og spenninger i kroppen. Følg hver yoga praksis med flere minutter med dyp pust og avspenning.

Time Frame

Som med et treningsprogram, det tar tid å se noen fordeler. Nøkkelen til yoga er vanlig, konsekvent praksis, minst tre eller fire ganger i uken. Du kan oppleve en umiddelbar nedgang i spenning etter den første uken, men vanligvis, resultatene er mest tydelig etter en måned eller to.

Forholdsregler

Mens yoga er skånsom og kan trygt praktisert av de fleste, alltid kontakt med lege eller helsepersonell før du begynner på denne eller noen fitness program.