Digidexo.com

Hvordan Gi en Self Massasje

Hvordan Gi en Self Massasje


Gi deg selv en massasje er en måte å hjelpe slaget stress og muskelsmerter akkumuleres i løpet av dagen. Ved pressing, gni og elting av alle de deler av kroppen i stand til å bli nådd, kan maksimal avslapning forekomme. Selv masserer hele dagen vil hjelpe sirkulasjonen i løpet av arbeidsdagen, spesielt for jobber som krever å være i en bås i timevis. Selvtillit massasje kan også spare penger.

Bruksanvisning

•  Oppmuntre leg sirkulasjon ved å gjøre never og kna inn i lårene og leggene. Alternative hastigheter og retning ofte å jobbe blodårene åpne. Fokus på ømme områder eller kvestet deler av bena for minst ett helt minutt.

Mens du sitter i en stol, bøye seg fremover fra midjen. Nå tilbake med knyttede never. Bruk knoker å trykke inn i sidene av ryggraden, men ikke inn i ryggraden. Gjør sirkelbevegelser i små sirkler, beveger seg opp på ryggen så høyt som mulig og deretter ned igjen.

Trykk inn i hælen på venstre hånd med høyre tommel. Bruk sirkelbevegelser med tommelen for å slappe av midt i hånden. Bytt hender og trykk inn i høyre hånd med venstre tommel. Flytt ned til håndleddene og alternative gni hvert håndledd kraftig i 30 sekunder på hvert håndledd.