Digidexo.com

Effekter av hormonforstyrrende i Women

Effekter av hormonforstyrrende i Women


Hormon ubalanse er et stort problem hos kvinner. Det kan føre til mange sykdommer og tilstander som har alvorlige konsekvenser, inkludert en forkortet levetid. Å ha riktig balanse er viktig i å bo sunt, passer, aktiv og full av energi. Fordi en ubalanse kan være så skadelig for en kvinne helse, er det viktig at hun kjenner tegn og symptomer.

Fatigue

Binyreinsuffisiens vil kaste hormoner ut av klask, og føre til tretthet. Ikke produserer nok adrenalin eller produsere for mye kan gjøre kroppen sliten.

Vektøkning

Stresshormoner kan føre til binyretretthet. Når binyrene overprodusere adrenalin, har de ikke produserer nok av andre hormoner som østrogen, til slutt fører til vektøkning, tretthet, søvnløshet og humørsvingninger.

Hetetokter

Når hormonene er ute av balanse kvinner opplever hetetokter. Dette skjer fordi kroppen er laget for å tro at det er behov for å frigjøre varme ved å øke hjertefrekvensen og åpne svettekjertlene.

Facial Hair

Ansiktshår eller økt hårvekst på kjønnsorganene og ben kan være et tegn på en ubalanse. For mye testosteron kan føre til at kroppen til å bli mer "mandig", og kan utdype stemmen og øke muskelmasse også.

Uregelmessig menstruasjon

En uregelmessig periode er et tegn på overgangsalder hos kvinner over 40. Etter hormone.org, bør kvinner under 40 se en medisinsk faglig for å finne årsaken.

Håravfall

Hårtap, spesielt nær hodebunnen, akkompagnert med akne, kan en uregelmessig syklus og vektøkning være et tegn på polycystisk ovariesyndrom, ifølge hormone.org.