Digidexo.com

Hjem rettsmidler for fotsopp

Hjem rettsmidler for fotsopp


Hjem rettsmidler for fotsopp er lett å lage og kan raskt bli kvitt kløen. Det viktigste er å holde foten tørr og ren. Bakterier og sopp elsker å vokse i fuktige, mørke områder, som mellom tærne. Over the counter soppdrepende medisiner og salver fungere, men kan være dyrt. I stedet bruker de hjemme rettsmidler for fotsopp nedenfor, trygt og effektivt for både barn og voksne.

Tea Tree Oil

Plasser 20 dråper tea tree olje blandet med varmt vann i en liten plastboks og suge føttene i 10 til 15 minutter. Voksne og barn kan bruke denne suge opp til tre ganger daglig for lindring av fotsopp symptomer.

Olive Leaf Extract

Gni oliven blad ekstrakt rikelig over bunnen av føttene og la den sitte i 30 minutter før du tar ut. Oliven blad inneholder antimikrobielle egenskaper og bidrar til å drepe sopp som forårsaker fotsopp.

Eddik

Sug føttene i en blanding av en park eddik og en del varmt vann. Eddik er et naturlig desinfeksjonsmiddel og kan bidra til å drepe eventuelle bakterier som lurer på huden din.

Hvitløk

Hvitløk er en naturlig antibiotika og kan hjelpe til å ødelegge sopp. Ta to kapsler, tre ganger hver dag eller plassere skiver av hvitløk i sokkene å bli absorbert gjennom huden.

Kanel

Legg kanel til kokende vann, la det bratt og avkjøles i ca 40 minutter. Deretter suge føttene i blandingen i 15 til 20 minutter. Cinnamon effektivt kan bekjempe både gjær og sopp-infeksjoner.

Baking Soda

Dryss natron i sokker og sko hver dag for å holde føttene tørre og nøytralisere pH i huden din.

Salt

Bland 2 ts. Epsom salt til 8 gram vann. Sug føttene i denne saltblandingen i opp til 15 minutter tre ganger daglig for å hjelpe tørke ut soppen og redusere svetting.