Digidexo.com

Hvordan resirkulere nitrilhansker

Hvordan resirkulere nitrilhansker


Nitril hansker er en type syntetisk latex hanske som etterligner lateks i følelse og utseende, men er ikke laget av latex materialer. De brukes i en rekke innstillinger, inkludert laboratorier, medisinske fasiliteter, kantiner eller andre steder næringsmiddelindustrien. De er disponibel, engangshansker som mange fasiliteter kaste bort i søpla i stedet for å kaste inn en resirkulering bin. Det er resirkulering alternativer for disse engangshansker som er miljøvennlige.

Bruksanvisning

•  Ring en lokal gjenvinningsselskap og finne ut om det kan resirkulere nitrilmaterialer. De fleste lokale gjenvinningsselskaper vil ikke dette alternativet fordi teknologien for resirkulering av materialet er fortsatt i utviklings snarere enn utbredt bruk fase. Industrielle resirkulering eller gjenvinning selskaper som arbeider med å utvikle nye resirkuleringsteknikkene vil ofte godta hansker for eksperimentering formål, for å prøve ut potensielle resirkulering.

Samle hanskene. Plassere alle hanskene i sterile beholdere eller poser for transport. Husk at medisinsk eller vitenskapelig bruk av hansker kan resultere i at de blir forurenset med kjemikalier, virus, bakterier eller andre potensielle farlige helseproblemer. Kast hansker som er potensielt skadelig for helse heller enn å sende dem til gjenvinning.

Ta hanskene til gjenvinningsstasjon. Hvis senteret arbeider med eksperimentelle gjenvinningsmetoder for nitrilhansker, spør om andre materialer som er potensielt resirkulerbar at de vurderer også. Det er en mulighet til å finne ut andre potensielle gjenvinningsmuligheter.