Digidexo.com

Juvenile Alkoholisme

Juvenile Alkoholisme


Omtrent tre millioner amerikanske tenåringer er alkoholikere. Ohio State University definerer alkoholisme som "... ofte en progressiv og dødelig, kronisk sykdom ... [inkludert] ... manglende evne til å kontrollere drikking, opptatthet av drikking, fortsatte bruk av alkohol til tross for negative konsekvenser, og fornektelse."

Forekomst

En 2008 nasjonale undersøkelsen om narkotikabruk og helse rapporterte over 11 millioner ungdommer i alderen 12 og 20 drikke; noen begynner i en alder av ni. "Unge mennesker som begynner å drikke før 15 års alder er fire ganger større sannsynlighet for å utvikle alkoholisme enn de som begynner å drikke på 21", sier Marin Institute.

Varselskilt

En ung alkoholiker kan utvise endringer i oppførsel, og forsøke å skjule alkoholbruk. Concealment tegn inkluderer bruk av pusten friskere og plutselige krav til trenger privatliv. Endringer i vennskap, liggende, skulking, auto ulykker, og dårlige karakterer kan alle indikere alkoholisme.

Årsaker

Det er genetiske og miljømessige årsaker til alkoholisme. Barn av alkoholholdige foreldre er mer sannsynlig å utvikle alkoholproblemer. Ifølge Texas Youth Commission, 15-17 millioner yngel i USA lever i hjem med minst en alkoholisert forelder. Gruppepress og stress kan også føre til alkoholisme.

Effekter

Alkohol er en ledende dødsårsaken blant tenåringer, bidrar til motor-kjøretøy ulykker, selvmord, dato voldtekt og familie og sosiale problemer.

Behandling

Behandling kan inkludere i-pasient rehab eller poliklinisk behandling. Medisiner kan brukes for å opprettholde nøkternhet. Rådgiving alternativene inkluderer kognitiv-atferdsterapi, som justerer tenkning og atferdsmønstre, og gruppe terapi der rådgivere behandle en gruppe av alkoholikere som støtter hverandre.

Forebygging

Forebyggende metoder inkluderer en åpen dialog med barnet og kunnskap om hans aktiviteter.