Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for lavt blodtrykk

Naturlig rettsmidler for lavt blodtrykk


Høyt blodtrykk (hypertensjon) er en tidlig varsling tegn for farer som hjerteinfarkt og hjerneslag. Det synes amerikanerne kan ikke se på TV eller lese et magasin uten å bli minnet om det høye blodtrykket epidemien. Imidlertid er lavt blodtrykk (hypotensjon) også en relativt vanlig sykdom. The American Heart Association (AHA) heter det at "alvorlig lavt blodtrykk kan ... frata hjernen og andre vitale organer av oksygen og næringsstoffer, som fører til sjokk, som kan være en livstruende tilstand." Å vite hvordan du naturlig bekjempe lavt blodtrykk kan hjelpe en hypotensjon lidende unngå denne faren.

Hypotensjon Bidragsytere

AHA gir en liste på sin hjemmeside av faktorer som bidrar til lavt blodtrykk. Å vite om eller unngå disse faktorene kan bidra til å føre til et mer sunt blodtrykk.

Graviditet: Det er normalt i de første 24 ukene av svangerskapet for blodtrykket å slippe. Dette er ikke en stor bekymring i seg selv, men hvis du er gravid, må du huske å overvåke blodtrykket veldig tett med helsepersonell, spesielt hvis du allerede hatt hypotensjon før du ble gravid.

Medisiner: Noen medisiner som trisykliske antidepressiva, narkotika og alkohol, kan senke blodtrykket. Hvis du mistenker at et medikament kan være medvirkende til hypotensjon, må du kontakte helsepersonell.

Dehydrering / underernæring: blodtrykk nivåer avhengig av mat og vann til å regulere. Pass på at du drikker minst åtte glass vann hver dag og spise et sunt kosthold. Besøk http://www.mypyramid.gov for sunt kosthold retningslinjer.

Rødbeter Juice

Denne naturlige stoffet er kjent for å forbedre problemene med lavt blodtrykk. Drikk en kopp rødbete juice to ganger daglig og forbedring kan bli lagt merke til innen en uke.

Vitaminer og næringsstoffer

Protein, vitamin C og alle B-vitaminer er også nyttig i å normal lavt blodtrykk. Konsumere anbefalte kvoter av magert kjøtt, sitrusfrukter, og en rekke grønnsaker for å være sikker på at din diett består av næringsstoffer som kan være mest gunstig for å regulere blodtrykket.

Salt

Følgende metode bør brukes med forsiktighet. Salt har vist seg å øke blodtrykket nivåer betydelig, og salt mat kan hjelpe hypotensjon. Ikke ta dette som en gratis billett til å spise så mye salt som du ønsker, men. Hvis utnytte dette midlet, sakte og gradvis øke saltinntaket og overvåke blodtrykket ofte, daglig hvis mulig. Salt er en nødvendig næringsstoff, men det kan være farlig i høye mengder. Kontakt lege før du tar fatt på en økt saltfattig kost.