Digidexo.com

Alternative metoder for helbredelse en leggsår

Leggsår form når du ikke får tilstrekkelig blodtilførsel til bena. Dine hudceller bryte ned, og et åpent sår skjemaer på beinet. Leggsår er skjemmende og kan være smertefullt. De kan også sette deg i fare for infeksjon. Problemer med immunsystemet og med insulinresistens kan også utløse dannelsen av leggsår.

Gå til Kilden

Unn rotårsak av leggsår å helbrede og forebygge tilbakefall. Leggsår danner ikke fordi det er et problem med huden din. En dypere problem påvirker helsen til huden din. Det kan være høyt blodtrykk, dårlig sirkulasjon, en overaktiv immunsystem eller diabetes.

Bedre vektkontroll, et sunnere kosthold og en fornuftig øvelse plan kan forbedre alle forhold som fører til leggsår.

Begynne å forbedre kostholdet ved å spise mer frukt og grønnsaker og ved å øke fiber inntaket. Snarere enn snacking på chips eller ost og kjeks, velger frukt sammen med en skive ost eller en håndfull nøtter. Grønnsaker sammen med en liten porsjon av lav-fett dip er også bra.

Å starte en sunn treningsprogram, begynne å gå i 10 til 20 minutter etter måltider. Når du er i stand til å gå i 20 minutter uten problemer, legge på mer anstrengende trening som en aerobictime, sykling eller løping.

Når du begynner å spise sunnere og trene mer, følger vekttap naturlig.

Kosttilskudd

Supplere med vitaminer og urter som støtter blodsirkulasjonen og immunforsvaret, og dermed bidra leggsår å helbrede. Vitamin C støtter hud celle helse. Tar mellom 500 og 3000 mg daglig kan bidra til å forhindre leggsår og hjelpe healing av eksisterende magesår.

Nattlysolje også fremmer helbredelse og kan hjelpe lindre betennelser. Ta 500 mg to ganger daglig.

En hvitløk supplement kan bidra til bedre blodtrykk og sirkulasjon. Hvitløk supplement potens varierer avhengig av merke av supplement du velger, så følg doseringsanbefalinger på flasken.

Supplere med koenzym Q10 støtter helsen til vev i hele kroppen, og kan bidra til å forbedre leggsår. Ta 50 til 100 mg daglig.

Aktuelt Hjelp

Bruke aktuell kremer til ytterligere hjelp leggsår å helbrede. Disse kremene kan gi lindring fra kløe og smerte samt bidra til å øke hastigheten helbredelse. Velg en aktuell krem ​​som inneholder sink oksid. Smøre kremen på et gasbind bandasje og bruke bandasje på sår. Skift bandasje etter behov, og fortsetter å behandle leggsår på denne måte for opptil åtte uker.