Digidexo.com

Bivirkninger av Blakoe

Foreløpig vil det være en vanskelig oppgave å unngå å se reklamefilmer, lese annonser eller høre om de nyeste medisiner eller behandling for erektil dysfunksjon. Markedet for disse behandlinger og medisiner er stort, og pengene skal gjøres er uendelig som de fleste forsikringsselskaper ikke vil dekke erektil dysfunksjon. Problemet med medisiner, er imidlertid at de fleste medikamenter ikke kan tas av de med hjerteproblemer. En løsning er den Blakoe ringen.

Hva er Blakoe Ring?

Den Blakoe Ring, produsert av Matthews & Wilson, Ltd., og tilbyr et alternativ til mannlig impotens at ingenting annet gjør. På deres hjemmeside, produsenten sier at ringen aktiveres av elektriske strømmer skapt ved å bevege kroppen din. Den Blakoe Ringen bæres på undersiden av penis og testikler omfatter i tillegg. Produsenten sier at ringen er trygg nok til å brukes døgnet rundt, selv om mange foretrekker å bruke den under samleie bare.

Virkningsmekanisme

Den Blakoe ring fungerer ved kobber og sink elektrisk "ledere" arbeider med typisk fuktig hud på penis og testikler for å skape impulser som ikke bare hjelpe med ereksjon, men med semen volum, produksjon av testosteron og en økning i velvære og selvfølelse . Selv om ringen ser ut til å hjelpe mange som bruker det, de nyere, muntlige medisiner som kan tas er outselling det over hele verden. Det er imidlertid noen mennesker som bruker ringen eksklusivt, og dermed har holdt det i live.

Side Effects

All forskning utført på Blakoe Ring fører til den dristige påstanden at det fører ingen bivirkninger overhodet. Ringen er stoff-fri og derfor omgår noen form for medisin relatert bivirkninger. Det betyr imidlertid ikke gi trøst at det kan skryte for alle. Noen rapporterer at det er ubehagelig å ha på seg og resulterer i irritert hud som kan bli plagsom. Hvis dette skjer, fjern ringen umiddelbart og prøve seg det for en kortere periode.

Mangel på bivirkninger

Som tidligere nevnt, annet enn ubehag som bare oppleves av svært få, har Blakoe Ring ingen rapporter om bivirkninger i sine over 50 år i bruk. De nyere impotens medisiner bære med seg et høyt antall bivirkninger som, for hjertepasienter, utelukker dem som et behandlingsalternativ. Den viktigste bivirkning av Blakoe er dens mangel på dem. For mange menn er Blakoe det eneste alternativet som selv urte rettsmidler for impotens har bivirkninger som kan være livstruende for noen mennesker.

Tips

Hvis du opplever erektil dysfunksjon, lav sperm count eller testosteronnivå kan Blakoe være den ideelle tingen for deg. Det er svært godt tolerert av de fleste, og arbeider for å øke sperm count, testosteronnivå og til slutt, trivsel og selvfølelse. Ringen blir også gjengitt av andre selskaper som oppgir at deres ringen er mer avansert og i stand til å tilby enda flere positive påvirkninger på disse områdene.

Selv om det er ingen kjente bivirkninger annet enn hudirritasjon, før du starter Blakoe eller en annen ring som det, sjekk med din lege for å forsikre dere vil ikke være å sette deg selv i fare.