Digidexo.com

Natural Cures for Joint leddgikt

Leddgikt kan være en svært smertefull tilstand. Brusk, kapsel og synovium som utgjør leddene blir skadet og betent, noe som resulterer i ubehag og stivhet som kan begrense mobiliteten. Selv om vestlig medisin kan gå langt i å styre og kontrollere denne tilstanden, det er andre behandlinger som kan lette smerter og betennelser og samtidig redusere ytterligere skade på leddene.

Self-Care

Noen av de mer effektive naturlige behandlinger for leddgikt medføre endringer i livsstil. Fordi leddgikt ofte påvirker de kne- og hofteledd, kan miste vekt bringe en stor forbedring. Ved å redusere kaloriinntaket og spise et sunt, velbalansert kosthold, vil du bli hardt pressede ikke å gå ned i vekt. Slippe de ekstra pounds kan redusere belastningen på hofter, knær og ankler. Dette kan begrense ytterligere skade på leddene, og dermed øke mobiliteten og redusere smerte.

Du kan dra nytte av trening. Selv om det kan høres counterintuitive å trene med leddgikt, noe som øker nivået av fitness kan styrke dine muskler (for å gi bedre støtte leddene) og forbedre din generelle fleksibilitet. Lav effekt trening regimer er uten tvil den beste, så bør du vurdere å ta opp svømming, sykling eller vannaerobic. Men du kan også tjene på andre sportslige sysler, som å gå, vekttrening og jogging. Bare snakk med legen din før du føyer til en fitness rutine.

Kosttilskudd

Som du forbedre din diett og mosjon, kan det være lurt å investere i en urte supplement som inneholder glukosamin. Studier er fortsatt begrenset (og blandet) på effekten av denne forbindelsen, men anekdotiske bevis tyder på at glukosamin kan forbedre helsen til leddene, selv om de er rammet av leddgikt. Det ser ut til at dette stoffet virker sammen med leddvæsken, øke styrken av brusk, som kan redusere skader og forbedre funksjonen av leddet. Dette kan være kombinert med ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler for å redusere betennelse og smerte, mens forbindelsen tillates å forbedre brusk.

Nerve Stimulering

Mens nervestimulering ikke kan kurere leddgikt, kan det bidra til å lette den tilhørende smerter. Nervestimulering kan administreres gjennom tradisjonelle metoder, slik som transkutan strøm, eller alternative modi, slik som akupunktur. I begge tilnærming, blir kommunikasjon mellom hjernen og berørte felles modifisert slik at smertene ikke lenger er tilstede (eller sterkt redusert). Mangelen på smerte kan tillate bedre mobilitet, men ytterligere skade på skjøten vil mest sannsynlig fortsatt forekomme.