Digidexo.com

Anti Aldring Hudbehandling

Det er ingen mangel på anti-aging hud behandlinger. Hvis du er pro-plastisk kirurgi, er det ulike prosedyrer som du kan velge fra. Hvis du er redd for å gå under kniven, er det lotions, kremer og serumer i massevis, noen som kan fungere ganske godt. Du kan også endre livsstil vaner, og senere, ditt utseende, fra innsiden og ut.

Alternativer

Alternativer for behandling av aldrende hud inkluderer full ansikt heiser, øye heiser, mini-ansikt heiser, lavere ansiktsløftning, Botox, injiserbare fyllstoff, øyelokk kirurgi, brow heiser, hud resurfacing og foryngelse, ifølge Plasticsurgery.org.

Injectables

Injiserbare fyllstoff vil plumpe opp ansiktet og lepper; myke linjer, bretter og rynker; og redusere synligheten av arr.

Spesifikke løsninger for bestemte områder

Hvis du har hengende øyelokk kan være lurt å vurdere å ha en blepharoplasty, som kan reparere sagging øvre og nedre øyelokk, slik du ser uthvilt og yngre. Mange mennesker velger Botox-injeksjoner, ifølge Plasticsurgery.org. Botox er botulinumtoksin og når injiseres kan redusere eller eliminere kråke føtter, pannen bretter og fine linjer. Individer har ofte tykke horisontale eller vertikale linjer eller band på nakken. Bandene, når horisontal, er lik de sirkulære band som du ser på en trestamme. Båndene kan behandles med Botox også. I alle disse tilfellene, er imidlertid Botox bare en midlertidig løsning.

Beskyttelse

Hvis du er uinteressert i å gå under kniven, og deretter gjøre et alvorlig forsøk på å opprettholde din hud. Ikke utsett det til solen, bære en solkrem og en lue når du er utendørs, og ikke røyk. Ifølge Mayoclinic.com, måter å opprettholde en sunn, om enn aldring, hud inkluderer å unngå lange, varme bad og dusjer fordi varmt vann tar oljer ut av huden, som vil tørke ut huden din. Tørr hud er ikke ungdommelig utseende. Sterke såper også vil stripe oljer ut av huden din. Bruke såper som er fuktighetsgivende og milde, men likevel gjøre jobben og få deg ren. Hvis du har en tendens til å være allergisk, unngå produkter som kan irritere huden din og resultere i rødt, sprø, kløende stygge flekker og hovne øyne. Bruke oljebaserte produkter for å fjerne sminken og husk å ikke napp på huden, spesielt rundt øynene der huden er delikat og har en tendens til å rynke. Tungt fukte hele kroppen etter bading mens huden fortsatt er fuktig. Smurt huden ser sunnere, føles sunnere og vil ha en glød til det. Noen anti-aldring hudpleie produkter som pleide å være eksklusivt for hudleger er nå tilgjengelig for publikum på resept, inkludert konge Gold, Ceramide C, Revitol, Avotone, OHT Peptide 3 og Kinerase, ifølge skin-care-reviews.com.

Vitaminer

Vitamin E er en antioksidant og bekjemper frie radikaler som kan forårsake skade, selv kreft, til huden din. Vurdere å ta en vitamin B supplement. Biotin, som er medlem av vitamin B-familien, anses spesielt bra for hud og hår helse. Ikke drikk for mye alkohol, noe som kan dehydrere huden din.

Urter

Ifølge health-and-beauty-advice.com, det er urter som vil forsinke aldringsprosessen, inkludert aldring av huden din. Du bør kanskje vurdere å spise reishi sopp, Polygonum rot, Schizandra frukt, Lycium frukt og gynostemma. Schizandra velig fjerner giftstoffer fra leveren. Dette hjelper en person til å se yngre og føler seg bedre. Gynostemma har en anti-inflammatorisk effekt på kroppen din.

Trening

Trene er en av de viktigste nøklene til å holde huden din og hele kroppen, inkludert hjernen din, ungdommelig og fungerer på topp kapasitet. Trene resulterer i utslipp av endorfiner, det føles bra ting, og hjelper oss med å håndtere bedre med livets påkjenninger. Når du er stresset, viser det opp i ansiktet ditt. Trene hastigheter opp stoffskiftet, noe som hjelper deg å opprettholde en ideell vekt, øker blodsirkulasjonen i kroppen og fordeler lungefunksjonen.