Digidexo.com

Pain Relief Sammensetning Bruke Eucalyptus Oil

Eucalyptus, eller tyggegummi treet, har mer enn 600 arter og er den mest utbredte tre i Australia, men er funnet i andre steder, som for eksempel California. Oljen utvinnes ved å dampe bladene og har en rekke medisinske formål.

Slik fungerer det

Eucalyptus olje faktisk øker blodstrømmen, og dermed rushing oksygen-laden blod til et bestemt område som bidrar til å bistå i smertelindring og for å redusere betennelse. Overflødig oksygen fremskynder helbredelsesprosessen og hjelper kroppen med å bekjempe infeksjoner og ubehag. Eucalyptus olje har også beroligende egenskaper som bidrar til å lette muskelspenninger som kan gi hodepine og stivhet i kroppen.

Slimhinneavsvellende

På grunn av sin anti-inflammatorisk egenskaper, eucalyptus olje ofte brukt som en decongestant gjennom enten pastiller, sniffestoffer eller piller. Eucalyptus olje vil bidra til å redusere de betente nesegangene og bringe lindring til sinus smerter lider (se lenke i Referanser). Duften av eukalyptus olje er en effektiv måte å bidra til å redusere sinus press og smerte også.

Gikt

I tillegg kan eukalyptusolje brukes for å lindre smerter forbundet med leddgikt. Påføres lokalt, vil oljen bidra til å redusere hevelse i ledd og øke blodsirkulasjonen, og dermed hjelpe til smertereduksjon.

PMS

Ifølge FreePatantOnline.com, det er en blanding av flere essensielle oljer (eucalyptus, sitron, aloe vera, etc.) som, når de blandes skikkelig og påføres lokalt, kan lindre smerte og ubehag forbundet med menstrual kramper og smerter. I dette nettstedets studien, smertestillende effekten varte i flere timer etter påføring, til tross for ulike konsentrasjoner av oljer.

Dental

Eucalyptus olje er også brukt i tann applikasjoner og i munnskyllevann for å desinfisere og lindre små tannkjøttet og munnen smerte. Faktisk er eukalyptusolje en av ingrediensene i Listerine, så vel som anvendes i andre tannpreparater (se kobling i referanser).

Sår

Den bakteriedrepende egenskaper av eukalyptus olje vil bidra til å forkorte den helbredende tid og desinfisere huden sår og insektstikk. Enkelt sagt noen dråper olje på en ren klut og gjelder for området for rask smertelindring.

Betraktninger

Konsultere legen din før du starter noen nye medisiner rutine eller legge en essensiell olje til programmet, som han vil vite om det er noen kontraindikasjoner du må være klar over før du begynner. Informer legen din umiddelbart over alle bivirkninger som kan oppstå, for eksempel hudutslett eller elveblest.