Digidexo.com

Tegn på dyp depresjon på grunn av tap av jobb

Jobb tap kan påvirke mennesker på mange forskjellige måter. For noen er det sett på som en mindre bump i veien til suksess. For andre, kan det føre til dyp depresjon.

Tristhet

En av de viktigste symptomene på dyp depresjon på grunn av jobb tap er tristhet. Dette tristhet er ofte overveldende og kan føre til følelser av håpløshet og verdiløshet. Det kan også føre til selvmordstanker.

Irritabilitet

Det er også vanlig for dyp depresjon å gi irritabilitet, rastløshet og humørsvingninger. Du kan finne deg selv å bli lettere forverret, frustrert og irritert over ting som ikke ville "normalt" sette deg av.

Konsentrasjonsproblemer

Mange mennesker som lider av depresjon har konsentrasjonsvansker eller gjenværende fokusert på aktiviteter og oppgaver. Du kan også finne deg selv å miste totalt interessen for ting eller til og med klarer å gjøre de enkleste beslutninger.

Søvnløshet

Depresjon er også kjent for å forårsake søvnforstyrrelser eller søvnløshet. Til syvende og sist, kan du finne det vanskelig å få til å sove eller forbli sovende i løpet av kvelden.

Fatigue

Det er også en mulighet for at depresjon på grunn av jobb tap kan føre til en nesten uforklarlig tretthet eller utmattelse.

Fysiske problemer

Selv om mange av de endringene du vil oppleve er emosjonelle og psykologiske, depresjon kan føre til fysiske problemer eller endringer, for eksempel vekttap, vektøkning, uforklarlige smerter, muskelsvakhet og hodepine.