Digidexo.com

Ved hjelp av Hot Packs Under Leddgikt Flares

Smerte forårsaket av leddgikt flare ups kan være så alvorlig det hindrer deg fra å nyte noen form for aktivitet. Finne smertelindring er det som opptar tankene dine, så vel som å gjenopprette bevegelse og fleksibilitet. Bruk av varmt pakker for slik lettelse har lenge tatt til orde, men det er noen ting som alle diagnostisert med leddgikt bør vite om bruk av varmt pakker i løpet av denne smertefulle tiden.

Fuktig varmeelement

Mange mennesker foretrekker fuktige varmeputer for bruk som en leddgikt behandling. Å gjøre en hjemme er billig. Få et lite håndkle vått, legg den i en solid frysepose og deretter legge det inn i mikrobølgeovnen i ca 1 minutt. Plasser varmet håndkle, fortsatt i fryseren bag, inn i en annen håndkle og deretter vikle eller plassere den på det berørte området for ikke lenger enn 15 til 20 minutter om gangen. Du kan også kjøpe en fuktig varmepute fra ditt lokale apotek eller stoff butikken.

Elektrisk oppvarming Pads

Elektriske varmeputer er en gammel standby i mange husholdninger. Det er ingenting galt med å bruke dem for smertelindring - hvis du betaler oppmerksomhet til temperatur og varighet. Varmeplatene kan gi rask lindring for verkende ledd, men hvis de er for varmt, kan du ende opp med første grads forbrenning eller verre. Varmeplatene bør gi milde varm varme, ikke varm. Aldri forlate varmen konsentrert i ett område i mer enn 20 minutter. Hvis du føler deg sliten, ikke bruk en elektrisk oppvarming pad. Det kan føre til en ulykke, brann eller brannskade.

Lag en varme grøtomslag varmeelement

Naturmidler er ofte effektive for å håndtere leddgikt smerte og skape en varm grøtomslag som deretter plasseres på det berørte området og dekket med en varm klut ofte gir smertelindring. Slike metoder ble brukt i din bestemors dag. Disse midler er like effektive i dag som de var da. Gjør et fuktig omslag med 3 ss. granulert glatte alm bark, 2 ss. mullein og 1 ss. hver av lobelia og cayenne, blandet med kokende vann. Denne deigaktig resultat kan spres som peanøttsmør på en varm, våt eller tørr vaskeklut og deretter plasseres over hovne, smertefulle områder.