Digidexo.com

Kolon Rensing for forstoppelse og parasitter

Uansett hvor forsiktig du er om hva du spiser, kan giftstoffer bygge opp i kroppen din over tid. Disse giftstoffene kan påvirke hele systemet, forårsaker en rekke helseproblemer. Opphoping av giftstoffer i systemet ditt begynner i tykktarmen. Hvis du opplever symptomer på å være sliten, irritabel og deprimert; har hyppig hodepine og uregelmessighet; og tilbakevendende gass, allergi eller intoleranse for visse matvarer, kan du være i behov av kolon rensing. Gjennom kolon rensing, kan du balansere systemet ditt og forbedre din fysiske, følelsesmessige og mentale helse.

Funksjoner av Colon

Maten vi spiser er behandlet gjennom tarmen. Som maten reiser gjennom tarmen, de næringsstoffene kroppen trenger er fjernet og sluppet ut i blodet og avfallet blir eliminert. Folk har en tendens til å overspise til tider, å legge for mye materiale inn i tykktarmen. Tykktarmen kan bli overbelastet og erfaring blokkering, noe som fører til forstoppelse. Når dette skjer, kan avfall bygge opp i tykktarmen, forårsaker utslipp av giftstoffer og parasitter som påvirker andre kroppslige systemer.

Helsemessige fordeler av Kolon Rensing

Hensikten med kolon rensing er å fjerne stillestående materiale fra kolon, for derved å redusere toksiske nivåer i kroppen såvel som skadelige bakterier, parasitter, tilsetningsstoffer, tungmetaller og skadelige kjemikalier. Kolon rensing forbedrer effektiviteten av tykktarmen, noe som betyr at maten er fordøyd og avfall blir eliminert i en mer presis måte, noe som gir mindre mulighet for oppbygging og gjentakelse av skadelige giftstoffer og parasitter.

Kolon Rensing Diet

En god kolon kosthold hjelper kolon fungere skikkelig. Dessverre gjør den moderne vestlige kosthold gjør ikke dette; faktisk den svært bearbeidet maten vi spiser i dag gjør det motsatte. Vi trenger å gå tilbake til å spise slik våre forfedre gjorde, en diett høy i naturlig ubehandlet mat og masse fiber. Naturlige matvarer kan brytes ned lett, og fiber holder ting i bevegelse sammen i tykktarmen, hindrer forstoppelse og oppbygging av giftstoffer og parasitter. Kostholdet bør bestå av mye frisk frukt og grønnsaker, mutter, bønner, fullkorn, fisk, små porsjoner av magert kjøtt og meieriprodukter og mye vann. Du bør unngå rask mat, stekt mat, junk mat, herdede oljer, delvis hydrogenert oljer, raffinert sukker og bearbeidet hvit blomst. Lær hvilke matvarer er bra for deg og du vil unngå, og deretter ta de riktige valgene i matbutikken.

Kosttilskudd for å forbedre dietten

Avføringsmidler og vanndrivende urter som lakris rot, alfalfa, fiolett blad og marshmallow root rense ut overflødig og påvirket avfall fra tykktarmen (kur og forhindre forstoppelse). Svart valnøtt skrog og gresskar frø fjerne parasitter; Irsk mose og lidenskap blomst blad lindre irritasjon i fordøyelseskanalen; Trollhassel, paprika, gentian rot og tranebær fungere som antiseptisk, anti-inflammatorisk og antioksidanter. Med mindre du er svært kunnskapsrik om formulering av urter, kan det ikke være praktisk å ta alle disse; Det er imidlertid praktiske formuleringer tilgjengelig på helse butikker med disse og andre urter som er laget for kolon-rensing formål. Alternativt kan du ta kontakt med en herbalist å ha formuleringer forsterket for deg.

Fordi potente urte formuleringer som raskt avgifte kolon kan forårsake hodepine, kvalme og andre symptomer, er det en god idé å starte med mildere formulering for å teste kroppens toleranse for ulike urter. Når du blir kjent med ulike formuleringer og finne ut hva som fungerer best, kan du justere doseringen eller prøv formuleringer med forskjellige ingredienser.