Digidexo.com

Hvordan å miste 10 pounds i sju dager

Hvordan å miste 10 pounds i sju dager


Å miste 10 pounds i sju dager er ikke helt umulig, men det tar en drastisk livsstilsendring og konsentrert engasjement for å oppnå slike resultater. Å brenne en kilo kroppsvekt, må du forbrenne 3500 kalorier. Derfor ville regnestykket i å miste 10 pounds foreslår at du må brenne 35.000 kalorier. Når det daglige kaloriforbruket er drastisk droppet, vil du miste mer enn bare fett; vil også brenne vannvekt og en liten mengde av muskel.

Hvordan å miste 10 pounds i sju dager

•  Bland sammen ingrediensene ovenfor for et vekttap jump start anbefalt av TV trener Jillian Michaels. Denne oppskriften er laget for å skylle ut overflødig vann vekt du kan bære rundt i kroppen din.

spise fem eller seks små måltider om dagen i stedet for tre store måltider for å optimalisere stoffskiftet. Klipp ut snacking helt og drikk rikelig med vann i mellom måltidene for å holde magen full.

bruker koffein, som er kjent for å øke stoffskiftet med seks prosent og gi en betydelig pre-workout boost. Kilder til koffein er kaffe eller koffein kosttilskudd.

Utfør så mye høy intensitet cardio trening som mulig. Trening hver dag av at syv-dagers periode, muligens to ganger eller tre ganger per dag.

Forskning andre ekstreme vekttap metoder som "The Kål suppe Diet." Dette tilbyr et sett måltid plan å følge for å hjelpe deg å oppnå dine resultater. Selv kjedelig, det gjør få resultater.