Digidexo.com

Apple Pulver til vekttap eller gjær overgrowth

Apple pulver, eller eple pektin, er en helt naturlig middel som brukes for vekttap, samt en naturlig behandling for Candida overvekst. Konsumere eple pektin å forbedre den naturlige balansen av flora inne fordøyelseskanalen, og bruke pulver for å kontrollere kolesterolnivået, for å minske risikoen for å utvikle hjerte-forhold, og for å avgifte kroppen din mens du holder blodsukkeret under kontroll.

Apple Pektin

Apple pektin er et hvitt, pulverformet produkt bestående av komplekse karbohydrater. Den inneholder fibre som er vannløselige vev avledet fra eple planten; Når dette pulver blandes med vann, genererer den et stoff av en gel-lignende konsistens. Gelen gjør at pulveret å binde seg til fett og cholesterols samt sukker i fordøyelseskanalen og reduserer mengden fett, cholesterols, og sukker systemet absorberer. Apple pektin er høy i fiber, noe som bidrar til å gjøre avføringen regelmessig. The fiber i eple pektin kan hjelpe til med vekttap.

Kolesterol kontroll

Apple pulver har evnen til å bindes til kolesterol så vel som fett i kroppen før kroppen absorberer dem. Eple pulver hjelper deretter eliminere kolesterol og fett fra kroppen din via elimineringsprosess gjennom avføringen. Apple pektin kan kontrollere fett og cholesterols å bidra til å forhindre hjerte-forhold, arteriosklerose, plakk dannelse og hjerneslag. De løselige fibrene i eple pektin bidrar til å redusere low-density lipoproteiner, en form for kolesterol som er ekstremt dårlig for deg i høye nivåer.

Candida kontroll

Apple pulver balanserer de naturlige bakteriene i tarmen og reduserer sjansen for gjær overvekst. Når gjærceller vokse ukontrollert, kan du ende opp med en candida infeksjon. Apple pulver kan selvsagt eliminere bakterielle enzymer og colonic karsinogener via avføringen; det øker avføring, reduserer forstoppelse og diaré, og bidrar til å holde tarmbakterier i balanse ved å opprettholde sunne bakterier og ødelegge usunn bakterier. De gode bakteriene som forblir i tarmen kan redusere sjansene for candida overvekst.

Vekttap Ledelse

Den samme forpliktende prosess som styrer mengden av kolesterol du absorbere i kroppen hjelper også på å kontrollere opptaket av sukker du forbruker. Blodsukkernivået blir derfor ikke påvirket av maten du spiser når du bruker eple pulver kosttilskudd. Dette pulveret opprettholder sunne blodsukkernivået, noe som er gunstig for diabetikere. Apple pektin inneholder løselig fiber gunstig for vekttap bestrebelser; fiber i eple pulver vil hjelpe deg å føle deg mett og naturlig redusere appetitten.

Apple Pektin Forbruk

Ta to til tre 600mg kapsler av eple pektin én gang per dag for vektkontroll og for kolesterol ledelse. Bruk samme dosering for å kontrollere candida overvekst. Ved hjelp av eplepulver kan påvirke evnen til å absorbere andre mineraler og næringsstoffer, slik som magnesium, kalsium, kobber, sink og jern. Bivirkninger inkluderer gass, diaré (hvis det brukes i ekstreme mengder), ubehag i magen, og oppblåsthet. Ikke bruk eple pulver hvis du er sykepleier eller gravid, med mindre legen din.