Digidexo.com

Cassia Tea for Weight Loss

Cassia Tea for Weight Loss


Det er mange te markedsført mot vekttap i dag, som kan være overveldende når du prøver å bestemme seg for den rette. En av disse er cassia-te, som er produsert ved å kombinere de tørkede frø fra den tropiske planten cassia med teblader, deretter selges som et vekttap hjelpemiddel.

Definisjon

Cassia te er ofte merket av produsenten som "vekttap", "slankende" eller "dieter" te. Cassia frø kan være blandet med teblader, inkludert, men ikke begrenset til, oolong, grønn eller svart varietals. Andre ingredienser kan også ha blitt lagt til.

Slik fungerer det

Te laget med Cassia frø kan fremme for å hjelpe vekttap eller hindre oppblåsthet i magen fordi det naturlig bidrar til å lindre forstoppelse. Dette er på grunn av sin diuretiske virkning og evne til å slappe av innvollene under fordøyelsesprosessen.

Antioksidant Benefit

Cassia te kan ytterligere nytte for din helse ved å øke mengden av antioksidanter i kroppen din, som spiller en viktig rolle i å redusere skaden gjort av frie radikaler som forurensning, kjemiske innånding og sigarettrøyk. Kroppens opptak av antioksidanter vil redusere sjansene for å få en forkjølelse eller virus, som kan hindre vekttap regime hvis du er trøtt eller sengeliggende.

Vekttap

Drikker noen form for te kan hjelpe til med vekttap, som forbruker noen væske, særlig etter måltider, hjelper en til å føle fyldigere lenger. Cassia te omfatter også den bittersøte smaken av grapefrukt og sitron, som har vært lenge brukt som appetittdempende midler.

Betraktninger

Selv om forbruker te inneholder Cassia kan hjelpe til med vekttap, er det viktig ikke å overse andre vaner som er svært gunstig mot vekttap, inkludert regelmessig mosjon, en solid, men sunt kosthold og tilstrekkelig mengder søvn.

Produsenter av visse te, kosttilskudd og andre "rart matvarer" vil fortsette å gjøre krav knyttet til hva deres produkter kan gjøre for vekttap, men til syvende og man ikke vil gå ned i vekt med mindre flere kalorier blir brent gjennom fysisk aktivitet enn det som er tatt inn gjennom mat på daglig basis.

Kjøper Beware

Det er flere advarsler du bør vurdere før du bruker en te vekttap produktet. De fleste vekttap produkter på markedet er ikke godkjent av Food and Drug Administration. Ved inntak av noen form for vekttap te, ikke overdriv det, spesielt i begynnelsen. Hvis te har en altfor lakserende effekt, kan du finne deg selv lider av ubehagelig magekramper og besøke badet ofte. (Noen mennesker kan være mer følsomme for disse effektene enn andre.) Mennesker allerede opplever løs avføring bør ikke drikke disse te som de kan bli alvorlig dehydrert. Les alle instruksjonene på boksen før man spiser produktet. Hvis det er ingen, konsultere legen din før du bruker dette te for vekttap.