Digidexo.com

Hvordan jeg Trening og miste 20 Lbs. av vekt trygt?

Hvordan jeg Trening og miste 20 Lbs.  av vekt trygt?


Trene er en effektiv og sunn måte å gå ned i vekt så lenge du ikke overdrive det. Nøkkelen til å miste vekt er å forbrenne mer kalorier enn du tar inn. Trene funker muskelgrupper, forårsaker dem til å styrke og brenne overflødig fett i prosessen. Det styrker også ditt hjerte og lungene til å leve en sunnere livsstil. Strengt etter et trygt kosthold og mosjon regime vil hjelpe deg å slippe 20 pounds av ekstra vekt trygt.

Hvordan jeg Trening og miste 20 Lbs.  av vekt trygt?

Finn noen metoder for trening som passer deg. Du trenger for å nyte dine treningsøkter for å fortsette å gjøre dem på en jevnlig basis. Å starte opp, kan du prøve power walking, løping, yoga, aerobic, kampsport eller svømming. Alternativt kan du prøve fokuserte øvelser som balanse ball eller motstand band treningsøkter. Finn noen som du liker og gjøre dem minst 30 minutter per dag, minst tre dager per uke. Når du trenger å endre det opp, bytte til en annen trening som du liker. Etter hvert som du blir mer fysisk form, øke treningen tid og intensitet.

Behandle kaloriinntaket. Kontroller at antall kalorier du tar i hver dag, ikke overstiger antall kalorier du forbrenner i trening eller andre daglige aktiviteter. En kilo fett inneholder rundt 3500 kalorier, noe som er nesten to dager igjen av kalorier. Juster din ukentlige diett og trene for å brenne en total på 3500 til 7000 kalorier mer enn du tar inn per uke. Etter denne planen, vil du sikkert miste 20 pounds i alt fra to og et halvt til fem måneder.

Drikk mer vann. I stedet for å drikke høyt sukker sportsdrikke under trening, drikk vann. De fleste sportsdrikker er designet for høy intensitet idrettsutøvere, og selv om du mister noen næringsstoffer under treningen, vil du sannsynligvis få dem tilbake gjennom å spise din vanlige diett likevel. Drikk vann hele dagen også. Erstatte det for brus og andre drikker med høyt sukker. I stedet for å legge til sukker og fett til kroppen din, vil fettet i kroppen din faktisk bryte ned i vannet, spyle systemet av fett som ellers ville lagre i vev og blir til overvekt.

Skriv ned din treningsplan og hold deg til den. Sett mål av avstand, tid eller antall kalorier du vil brenne. Husk at vekttap bremser ned etter de første par pounds, så ikke bli motløs. Muskel vil øke som fett reduseres, og muskler veier mer enn fett. Hold deg ansvarlig overfor deg selv å se de resultatene du ønsker.