Digidexo.com

Grunner for eldre mennesker miste vekt

Med amerikanerne midt i battling bule, er det ofte oversett at mange pensjonister kjemper en annen vekt kamp: utilsiktet vekttap. Mange farlige forhold faktor i hvorfor mange eldre mennesker mister vekt.

Depresjon

Eldre personer som er deprimert er sannsynlig at lider av utilsiktet vekttap, særlig de som er i avhengige levende situasjoner.

Matmangel

Pensjonister som lever på et lavt budsjett og ikke har tilgang til mat programmer ofte frykter at det ikke vil være nok til å spise. I rasjonering sitt daglige inntak, mange viktige næringsstoffer er fraværende, noe som fører til underernæring og vekttap.

Fattigdom

The American Dietetic Association rapportert at i 2001, 10,1 prosent av voksne amerikanere ble fattig. Fattigdom er assosiert med dårlig helse og lav kroppsmasseindeks.

Dehydrering

Pensjonister, spesielt over en alder av 85, er mer sannsynlig at lider av dehydrering. Dette kan være på grunn av svelgehemming forårsaket av sykdom. Det kan også være forårsaket av overdreven vannlating på grunn av frykt for inkontinens.

Underernæring

Ulike emosjonelle og fysiske faktorer spiller inn på hvorfor voksne individer konsumerer lite eller ingen næringsrik mat. Dette mønsteret resulterer i utilstrekkelig inntak av kalorier og essensielle vitaminer og mineraler, som fører til muskelsvinn og vekttap.