Digidexo.com

Hvordan brenne fett rask Naturligvis

Hvordan brenne fett rask Naturligvis


Alle ønsker å miste fett raskt, noe som er grunnen til at vekttap og fettforbrenning kosttilskudd er så populære. Imidlertid har sikkerhet for mange slike kosttilskudd ikke blitt bevist, så ved å ta dem, kan du være å sette deg selv i fare. Det er mange trygge og effektive måter å brenne fett raskt og naturlig uten å måtte ta en enkelt pille. Ved å følge trinnene i denne artikkelen, kan du naturligvis supercharge stoffskiftet og kaste disse uønskede pounds, transformere kroppen i en fettforbrennende maskin.

Hvordan brenne fett rask Naturligvis

•  Undersøk kostholdet ditt. Kvitt din diett av noen bearbeidet, sukkerholdig, fet og fet mat og veksle dem inn i hele korn, magre proteiner, frisk frukt og grønnsaker, og sunt fett. I en artikkel om kosthold og fett tap på bodybuilding.com, forfatter og bodybuilder Charlie Poole avslører at protein er viktig for å bygge muskler og dermed påskynde metabolismen, som igjen forbrenner fett.

•  Spis ofte. Spise ofte i løpet av dagen vil øke metabolic rate og hjelpe deg å forbrenne fett raskt. Ifølge fitness eksperter på bodybuilding.com, spise små, næringsrike måltider hver to til tre timer i løpet av dagen er viktig for å brenne fett og få mager.

•  Drikk vann. I en artikkel på WebMD, ernæring foreleser ved Vanderbilt University School of Nursing Jamie Pope avslører at alt kroppen din har å behandle, selv vann, forbrenner kalorier. Ved å drikke minst åtte gram vann per dag, kan du hjelpe kroppen din forbrenner kalorier, og i sin tur, kaste fett.

Drikk grønn te.Rommene American Journal of Clinical Nutrition publiserte en studie i desember 1999 som viste at de som inntok en grønn te-ekstrakt minst tre ganger om dagen hadde en 4 prosent økning i metabolic rate. Ved å legge til grønn te til ditt daglige kosthold vil du automatisk bli brenne mer fett.

Trening med styrketrening. Vektløfting og muskelbygging er vesentlig for fett tap. Ifølge en artikkel i Redbook, administrerende treningsfysiolog for myexerciseplan.com, Richard Cotton, MA, avslører at å bygge muskler hjelper deg automatisk forbrenne fett, siden en kilo muskler forbrenner så mye som ni ganger kalorier som en kilo fett gjør.

Trening med cardio trening. Mens alle cardio trening hjelper med fett tap, er det én bestemt type trening, høy intensitet intervalltrening også kjent som HIIT, som vil dramatisk øke hastigheten som du mister fett. Ifølge en artikkel skrevet av den legendariske bodybuilder Dave Draper på bodybuilding.com nettstedet, fett er brent raskt når du trener mest intenst, så ved å utføre intervalltrening, for eksempel 1 minutt spurter på tredemølle, vil stoffskiftet øke og holde seg høy selv etter at treningen er over.