Digidexo.com

Ultra Green Tea Diet

Mens grønn te blir feiret for sine helsemessige fordeler og kraftige antioksidantegenskaper, er det også kjent for sin hjelp med vekttap. Lester A. Mitsche og Victoria Dolby, forfatterne av "The Green Tea Bok: Kinas Fountain of Youth" påstand om at te er koffein øker metabolic rate, som hjelpemidler vekttap. Merker som "Ultra Green Tea" tilbyr et supplement som hevder å være en nesten mirakuløs diett hjelpemiddel.

Proffene

Å være på Ultra Green Tea diett har sine fordeler. For en, er du ikke opptatt brygging og drikker te hele tiden, men i stedet tar en appetitt-undertrykke supplement som kommer i en praktisk blanding skjema en gang om dagen. Det er ingen kost eller utøve komponent i denne dietten. Ifølge produsenten, kan du spise hva du vil, hoppe trening, og likevel gå ned i vekt.

Cons

Den ultra grønn te diett har ikke blitt godkjent av FDA. De aktive ingrediensene i Ultra Green Tea er CitriMax eller Advantra Z, som hevder å påvirke din metabulism og måten at fett er brent, men det er en mangel på vitenskapelig bevis for å bevise at de har noen effekt overhodet på vekttap. Ultra tynn grønn te også koster betydelig mer enn en boks med te, i snitt rundt $ 27,99 for en boks.

Risiko

Husk at mens noen mennesker har hatt suksess med Ultra Grønn te diett, er det ikke godkjent av FDA, som gjør det til et "uregulert supplement." Tar uregulerte kosttilskudd kan utgjøre en potensiell risiko for helsen din, så alltid snakke med legen din før du starter denne dietten eller noen annen diett plan.

Vær også forsiktig med å registrere seg på nettet for "gratis prøveversjoner" av ultra grønn te diett. Noen kunder har hatt problemer med å få pengene sine tilbake hvis misfornøyd.