Digidexo.com

Hyppig vannlating & Leg Pain

Hyppig vannlating & Leg Pain


Hyppig vannlating og smerter kan være symptomer på en alvorlig medisinsk tilstand. Hvis du opplever disse symptomene, bør du kontakte lege for riktig diagnose og behandling.

Akutt bakteriell prostatitt

Akutt bakteriell prostatitt er en tilstand som kan være forårsaket av en seksuelt overført sykdom, skade på prostata under operasjonen, eller fra et kateter plassert i blæren (som kan innføre bakterier inn i prostata). Denne tilstanden kan føre til smerter i beinet og genital området, smertefull og hyppig vannlating, feber og ryggsmerter. Antibiotika og smertestillende medikamenter er vanligvis brukes til å behandle denne tilstanden.

HIV Myelopati

HIV myelopati er en tilstand som ikke er ofte diagnostisert blant de som har HIV. Symptomene på HIV myelopati er hyppig vannlating, prikking, muskelkramper og smerter i bena. Denne tilstanden oppstår i de senere stadier av HIV-infeksjon, og det er ingen kjent behandling for den.

Type 2 Diabetes

Type 2 diabetes er en tilstand som utvikler seg over tid. Symptomene på type 2 diabetes er hyppig vannlating, smerter, tåkesyn, blir treg til å helbrede, økt tørste og tørr munn. Det er viktig å oppsøke lege for å utvikle en plan for å kontrollere blodsukkeret og symptomene på type 2 diabetes.

Nyre infeksjon

En nyre infeksjon kan føre til smerter i rygg og sider, smerter som stråler til beinet, hyppig vannlating, smertefull vannlating, kvalme og oppkast. Dette er en alvorlig tilstand som krever et antibiotikum for å kvitte kroppen av infeksjonen.

Urinveisinfeksjon

En urinveisinfeksjon, eller UTI, er en tilstand som kan føre til at du føler deg syk. Andre symptomer på en UTI er smerter ved vannlating, hyppig vannlating, muskelsmerter, og skyet urin. En UTI er vanligvis behandles med antibiotika og det er best å unngå alkohol, koffein og krydret mat under behandlingen.